Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć szwagrowi,że marzę o tym by mnie zerznął.

Polecane posty

Gość gość
tacy sie nie rodza tlk schodza z drzewa i myśli jak małpa bzykać co sie ruszy nie ważne kuzynka siostra szwagierka czy kto tam jeszcze najchętniej cala rodzinę by przelecial gość z 9:28 pewnie Ty tlk o tym mazysz bo nie masz odwagi znaleźć drugiej połowy tlk marzyć i zamknąć sie w szafie o bzykaniu rodziny

Gość gość
Na plebanii się rodzą,potomkowie niewyżytych księży i ich gospodyń.

Gość gość
nie ma problemu. Potem siostra przeleci twojego chlopaka czy meza :) i bedzie miala przynajmniej jakas odmiane.

Gość gość
Ja nie marzyłam o szwagrze a stało się. Siostra pojechała na 2 miesiące na saksy do Niemiec. Uzgodniliśmy,że pomieszkam u nich,bo szwagier ledwo sobie radzi w kuchni a mają dwoje małych dzieci.Dom mają spory,miałam spać w wolnym pokoju. Przez tydzień było ok.On do pracy,dzieciaki do przedszkola a ja prowadziłam domowe gospodarstwo. Ale zaraz w pierwszą sobotę wieczorem gdy piliśmy piwko w kuchni zaczął sprowadzać rozmowy na tematy erotyczne. A jak mi się wymknęło,że ja jeszcze z nikim tego nie robiłam mimo ,że miałam już 19 lat,to uśmiechnął się jakby w totka wygrał.W nocy do mnie wślizgnął się pod kołdrę,moje prośby na nic się zdały,pieścił mnie i całował aż poczułam dziwną uległość i zaczęłam oddawać mu pocałunki. Rozdziewiczył mnie.Było trochę bólu ale była też przyjemność. To teraz nasza tajemnica,że do końca mojego u nich pobytu robiliśmy to codziennie.Zrobił ze mnie kobietę i rozbudził mnie erotycznie. Teraz studiuję,mam chłopaka z którym regularnie w miarę się bzykamy a ze szwagrem kilka razy sobie przypomnieliśmy nasze igraszki,bo w sumie niezły z niego ogierek.

Gość gość
to nic innego jak potwierdzenie ze nie myślisz jesteś pusta i nie ważne ze maż siory byle bzykać a ze głowa służy do myślenia a nie c**a.... Nie wystarczy tlk zejść z drzewa trzeba też myśleć !! Taka dziewczyna nikogo nie warta ...szmata i tyle

Gość gość
czego sie po patologii spodziewac, pozniej sie rodza uposledzone dzieci ktore wyrzucaja na smietnik albo kobieta w ciazy z 5 promilami

Gość gość
ale co zrobić jak nie wiedza jak sie mózgu używa tlk c**a i co z tego ze to maż siostry bzykać sie najlepiej z cala rodzina

Gość gość
Panowie,z chęcią pukałbym siostrę żony,gdyby taką miała. Lepsze to niż obrażanie przez was kobiet,wyzywanie ich od "pustaków". Nieingerencja w sprawy łóżkowe innych to miara przyzwoitości, jeśli dwoje dorosłych ludzi wspólnie podejmuje decyzję o pójściu do łóżka,to są świadomi konsekwencji. Prawa nie łamią a normy obyczajowe i moralne to ich prywatna sprawa. Jest takie słowo tolerancja. Zapoznajcie się z jego znaczeniem,bo wszyscy czytający wasze jęki tolerują je.

Gość gość
Nie wyskakuj tu z tolerancja bo wystarczy ze lewaki co chwile zasypuja nas w mediach tymi wszystkimi zboczeniami, wmawiajac ze to normalne. Spytaj sie ludzi na ulicy czy seks z partnerem wlasnego rodzenstwa to norma, watpie czy ktos to poprze. Niedlugo pedofile zaczna sie domagac tolerancji. Co za czasy.

Gość gość
gość 20:32 one są pustakami a Ty totalny beton!! Tolerancja.. Użyj mózgu !!!aaa nie wiesz co to no szkoda .... Strach mieć takiego w rodzinie bo jeszcze zg*******.

Gość gość
20:32 Tolerancja....oddaj żonę komuś z rodziny i toleroj to idioto sam nie wiesz co to znaczy a nawet co to przyzwoitosc Idz gwalc rodzinkę toleranciku ....

Gość gość
Szwagier to moje marzenie. Mogłabym być jego niewolnicą,nałożnicą i kochanką gdyby tylko chciał. Mam ciarki i jestem w środku mokra i gotowa,w każdej chwili gotowa na niego. Stringi,pończoszki,miniówki,dekolty,to wszystko dla niego. Nie wiem,co on takiego widział w siostrze,ale krok po kroku i go zdobędę,będzie mój.

Gość gość
Fajnie miec marzenia :p widocznie twoja siostra jest od ciebie seksowniejsza... :)

Gość gość
brak słów jak wyżej widać seksowniejsza i znalazła faceta a nie jak Ty marzy i nie myśli ....zal mieć taka siostrę a właściwie to w rodzinie .....zal Idz sie leczyć

Gość gość
Desperaci nie potrafia normalnie znalezc partnera to pozostaje jedynie przystawiac sie do szwagra/szwagierki. Nieudacznicy

Gość gość
na prawdę rozumiem mnóstwo rzeczy ale co się tu z waszymi głowami dzieje ????? czy nikt nie ma żadnych świętości i szacunku nawet do siostry???? nie wiem dokąd zmierza ten swiat ale ja chyba jednak wolę iśc pod prąd

Gość gość
dobrze, że nie mam siostry :)

Gość gość
Widzę iskierki w oczach szwagra jak czasami przyłapię go na przyglądaniu się mi.Czekam na stosowny moment,wiem że podobam mu się ale siostra już kiedyś mu przygadała ,czy mój tyłek jest ładniejszy od jej,bo tak się gapi i musiał ją przepraszać. Kiedyś podglądałam i podsłuchiwałam jak kochali się na jeźdźca i też tego z nim pragnę. Mógłby mnie wyciupciać od tyłu,bo mój tyłeczek jest fajniejszy od tyłka siostry i byłby zadowolony,a ja też.

Gość gość
pff glupi pustak ..znajdz faceta desperatko!! I szacunku do siory !! Nie badz większa szmata niz już jesteś

Gość gość
Całkiem nie czuję się szmatą przez to,że zastępowałam szwagrowi żonę,czyli moją siostrę.Ona przez rok na stażu i w pracy za granicą.Nie bardzo wierzę by w tym czasie była święta i nieskalana.A on co miał na dzifffki chodzić? Fajnie nam było przez rok i mogłabym mieć go na zawsze na skinienie palca,lecz wolę być niezależna i przynajmniej na razie sama.

Gość gość
potwierdzasz tlk to ze szmata jesteś i sama jak d***** 0 szacunku dla siostry ....desperatka... Patologia i tyle

Gość gość
gość dziś na prawdę rozumiem mnóstwo rzeczy ale co się tu z waszymi głowami dzieje ????? czy nikt nie ma żadnych świętości i szacunku nawet do siostry???? nie wiem dokąd zmierza ten swiat ale ja chyba jednak wolę iśc pod prąd _____________to samo ja.Niektorzy nie widza swiata w realu tylko zyja zaslepieni seksem,prochami ,wodka albo nienawiscia religijna.Tak naprawde liczy sie nie seks a milosc.To jest najwazniejsza rzecz na tym swiecie.

Gość gość
Mi tam szwagierka nic nie musiała mówić, trochę alkoholu i poszło :)

Gość gość
beton i debil zara cala rodzinę wydymasz

Gość gość
Całą jak całą,ale szwagierkę w sobotę wydymałem w łazience. Aż z Belgii przyjechała na kilka dni wolnego,moja skoczyła na zakupki a ona brała kąpiel po podróży. Podałem jej czysty ręcznik,spojrzeliśmy po sobie i ona bez słowa wypięła dupkę.Rok starsza od żonki,30 na karku,ale figurka jak marzenie.Chwyciłem ją za bioderka,fiuta w cipkę i jazda. Trochę na chybcika,z 5 minut i dochodziliśmy a ona szepcze,żebym zlał się w nią,że chce tego,że wszystko będzie ok. Spuściłem się,umyłem fiuta,ona prysznicem cipkę,jak wróciła żonka niewinnie rozmawialiśmy. Nie raz szwagierka chodziła mi po głowie.Już wiem,że będę miał z nią dobrze,bo od stycznia załatwiła mi pracę w hotelu w którym pracuje w Belgii.Jak u niej się zatrzymam to o brak seksu nie muszę się martwić.

Gość gość
kolejny beton bez szacunku do żony heh szkoda czytać nawet

Gość gość
Swoją szwagierkę wydymał bym w locie,na linie czy pod wodą, gdyby tylko chciała.Ludzie,co za ciało,co za tyłek,co za cyc...miodzik

Gość gość
Nic ne mówisz ,lecz łapiesz dlikatnie za krocze i wymiękka masz pewne rżnięcie,że wióry lecą.

Gość gość
Haha,zrobiłem tak właśnie ze swoją. Zaszedłem w odwiedziny,kawka,ciasteczka,schyliła się przy komodzie coś tam szukając a ja jej z tyłu rękę między nogami i chwyciłem za cipkę pod spódniczką.Majty zsunęła bez słowa ,potem całą resztę i moment leżała z cipką gotową do akcji. Przy minecie już jęczała a potem szalony seks. I już się nie krępowała swojej nagości przy mnie.Wypiliśmy po drinku i dosłownie mnie wchłonęła wiercąc dupką. Skoro jak mówi,od męża w łóżku niewiele dostaje,to czasami wpadam do niej spuścić z krzyża.

Gość gość
Ja przeczytalam posty to oniemialam. Nie jestem cnotka ale takich rzeczy w zyciu bym nie zrobila. Siostrze!!?? Bedziwcie sie smazyc w piekle.