Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wytrzymuje już ze swoim ojcem! Spoliczkował moje dziecko

Polecane posty

Gość gość

Mój ojciec to 58 letni mężczyzna a o wszystko się czepia. Ma pretensje, że nie ma wyprasowanej koszuli na czas, że nie ma podanego obiadu na czas. Ostatnio zaczął czepiać się mojego 16-letniego syna, że za późno wraca do domu. Mój ojciec jest osobą niepełnosprawną, nie posiada prawej dłoni to może jest powód jego wiecznych humorków. Ostatnio syn poinformował mnie, że zostanie u dziewczyny na noc zgodziłam się ale potem mój ojczulek zaczął robić mu awantury. Ja swojego syna urodziłam mając 18 lat, moi rodzice wtedy pomogli mi w opiece nad dzieckiem. Syn nie zna swojego ojca. No i wtedy mój syn odpyskował mojemu tacie a tata mimo braku prawej ręki spoliczkował go lewą i kazał iść do swojego pokoju. Syn poszedł do pokoju i do tej pory się nie odzywa a mój tata ani myśli go przeprosić i jeszcze zadzwonił do rodziców tamtej dziewczyny, że nie życzy sobie obecności córki w swoim domu.

Gość gość
"mimo braku prawej ręki spoliczkowal go lewą" :D.1/10 za poprawę humoru!

Gość gość
Wybacz kochana ale to nie jest prowokacja. Sytuacja taka zdarzyła się u nas po raz pierwszy, odkąd syn poszedł do liceum. Do ostatniej klasy gimnazjum mój ojciec inaczej się wobec niego zachowywał, spędzali ze sobą dużo czasu.

Gość gość
Też bym na miejscu twojego ojca się wkurwił!

Gość gość
Wybacz,ale jestes zalosna,autorko..."kochana":O

Gość gość
Jakaś patologia w twoim domu! Twój ojciec bije twoje dziecko a ty nic z tym nie robisz?

Gość kasia66
Przecież to Ty jesteś rodzicem więc skoro synowi pozwoliłaś to o co chodzi?Nie potrafisz z tatą porozmawiać i mu tego uświadomić?I jak ktoś powiedział pora pójść na własne mieszkanie,chyba,że sytuacja materialna nie pozwala.Na miejscu Twojego syna wyniosłabym się z domu żeby nie musieć znosić więcej takich upokorzeń ze strony dziadka.

Gość gość
No to twój tatuś jest "super dziadkiem" nie ma co :O :O co go obchodzi gdzie twój syn bywa, jak ty wyraziłaś na to zgodę.

Gość gość
Nastolatek dostal za nocowanko u dziewczyny.slusznie.gowniarz.a ty glupia ze mu ppzwalasz.

Gość gość
Oczywiście szesnastoletni gówniarz będzie nocował u koleżanki...chyba chcesz szybko babcią zostać. Wyprowadż się do swojego mieszkania to będziesz mogła ustalać zasady.

Gość gość
Brak mi słów.

Gość kutyktuyk
Nie "twoje dziecko" spoliczkował twój ojciec, ale prawie dorosłego wnuka. Nie wtrącaj się, zwłaszcza że chyba nie jesteście u siebie a wręcz ciesz się że ktoś twojego rozwałęsanego gnoja próbuje wychowywać.

Gość gość
Chłopak jest z jednej strony dorosłych ale z drugiej mieszka u twojego ojca a u swojego dziadka i mają zasady dziadka obowiązywać.