Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimekk

pomocy, ktoś miał podobnie?

Polecane posty

Gość anonimekk

Hej;) prosze pomozcie, staramy sie z chlopakiem o bobasa od kilku miesiecy i nic;( chodze do ginekologa co jakis czas, bralam na uregulowanie okresu duphaston i mialam okres co 28 lub co 30 dni, od 4 miesiecy nie bralam i mialam jak w zegarku, w tym miesiacu cos sie popsulo 14dnia cyklu byl stosunek, 19dnia dostalam dziwnego plamienia tj. Jasny rozowy sluz ( nigdy tak nie mialam) potem stosunek byl 21 dnia cyklu, dzis jest 36 dzien cyklu i okresu brak, pobokewaja jajniki w 30 i 31 dniu cyklu mialam straszneee mdlosci ale bez wymiotow i bole glowy, dzis na bieliznie zauwazylam brazowawy sluz, dzis tez sie czuje gorzej i do tego doszedl bol krzyza, temperatura ponad 37 a dzis 36,68 normalnie temp. Przed okresem to 36,4.. nie wiem co myslec boje sie robic test bo pewnie wyjdzie negatywny:( wszystkie objawy ktore opisalam nie sa jakimis najmniejszymi ktore na sile wyszukuje tylko takie ktore rzeczywiscie odczowam.. ciaza czy jednak hormony byzuja??

Gość gość
Zadzwoń do wróżbita Macieja :D

Ja się dziwię , że jeszcze testu nie zrobiłas. bo objawy mogą wzkazywać na ciąże a brazowy śluz na braki w progesteronie co może doprowadzic do poronienia.

Gość anonimekk
Nie do wróżbity raczej nie zadzwonie:p kurcze właśnie tak to jest jak człowiek jest nuedoinformowany:( zrobie dziś ten test:)

Gość anonimekk
Chociaz kazdy mowi co innego, bo podobno taki sluz jest normalny

Gość gość
Najlepiej test z krwi betahcg i do lekarza szybko jak wyjdzie pozytywny. Ja miałam też tak, teraz jestem w 15 tc ale na początku miałam zagrożena i musiałam leżeć. Brązowy śluz oznacza niski poziom progesteronu i możesz poronic, lekarz powinien zapisać ci duphaston albo najlepiej luteine dopochwowo tak jak mi w takim przypadku krwawienia.

boisz się zrobić testu a pytasz nas czy to ciąża i nakręcasz się objawami...

Gość anoninekk
Testy kupione ale cóż, dostałam niechcianego okresu;((( mam juz dosc za kazdym razem to samo, lekarz twierdzi ze wszystko ok a ciazy jak nie bylo tak nie ma;((

Gość gość
Odpusc i przestan sie nakrecac. U mnie podzialalo od razu.

Gość gość
Odpuszczenie czasami też nie pomaga do końca, ja mam dwie ciąże z in vitro Bo nie było innej możliwości.

Gość gość
Oczywiscie masz racje ale trzeba sprobowac.

Gość gość
Nie no jasne, że tak. W przypadku autorki za wcześnie na taki etap. Poza tym przed tym jest jeszcze kilka innych metod leczenia. Ivf to ostateczność, kiedy wszystkie możliwości zostały już wykorzystane.

Gość anonimekk
dzięki za słowa otuchy;) pewnie że będzie ok;) damy radę;) nie każdy miesiąc jest zaliczany bo wiadomo, praca firma itd ale jakoś to będzie;)