Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mateusz1361

HelikobakterPylori

Polecane posty

Witam. Od prawie pol roku mam problem z żołądkiem wystapiło tu u mnie po imprezie gdy Wypilem trochu alkoholu rano obudzilem sie i myślałem ze mam kaca. Po 2 tygodniach nie przestawało i wkoncu poszedłem do lekarza. Zrobiłem serie badań. test na helikobakter z apteki wyszedł pozytywny , potem zrobiłem badania z krwi wszystko w normie. Jedynie troszeczkę zawyżona hemoglobina. Zrobiłem badania z kału n obecność bakteri wynik wyszedł UJEMNY. USG brzucha tez zrobiłem wszystko w normie. Wkoncu zrovilem gastroskopię okazało sie ze jednak mam ta bakterie. Dostałem antybiotyk Amotaks ,Metronidazol i Controlog. biorę juz bodajże 5 dzien antybiotyk i jest jeszcze gorzej niż było. Boli mnie brzuch ,złe sie czuje ciagle , okolice szyi gardło mam takie dziwne uczucie , chce mi sie czasem wymiotować , całkiem inaczej odczuwam cieplo to nie jest tak ze jest mi gorąco tylko jesy troche cieplej słońce zawiesi a mi juz jest niedobrze złe sie czuje i w ogole. Nie wiem co robic mam juz dość a jest coraz gorzej. Słyszałem o tym drogim miodzie manuka podobno jest z******ty i wszystkim pomaga na ta cholerna bakterie , wie moze ktos czy warto zainwestować 500zl w to?

Gość gość
niestety kuracja antybiotykowa przeciw tej bakterii jest bardzo agresywna i czasami w czasie jej trwania jest gorzej niż przed nią. Wytrwaj! Lekarz zawsze zyczy "powodzenia" przed kuracją nie bez przyczyny. Potem bedzie dobrze. Miód jakikolwiek nie wybij***akterii !!

Gość gość
Musze zrobic test na obscnosc tej bakterii, ale laryngolog powiedziala ze to pewne jak w banku ze ja mam kiedy zobaczyla moje migdaly. Niby co ma zoladek do migdalow a jednak. A od kilku lat z przerwami dreczylo mnid uczucie kulki w gardle. Mam nadzieje ze po antybiotykach zniknie kulja, bole brzucha i innd paskudne dolegliwoscj gastryczne.

Gość gość
odstaww antybiotyki i kup sobie olejek oregano i mozez także propolis brac poczytaj sobie o olejku oregano zwalcza wszystkie wirusy grzyby bakterie pasożyty ja w wojsku nabawiłem sie grzyba paznokci nic nie pomagało albo tylko na troche i w koncu olejek oregano pomugł

Gość gość
Przy zaburzeniach trawiennych polecono mi olejek z oregano bardzo pomógł

Gość gość
siemię lniane,wyleczy wrzodowca przyniesie ulgę,i zainteresuj się grzybicą kwaśnym środowiskiem w bebechach dieta i inne bajery

Gość gość
i pamiętaj antybiotyk Ci pomoże na chwilkę a rozwali w dłuższej perspektywie i już masz grzybicę

Gość gość
dobra napiszę: czosnek zmiel z ogórkiem kiszonym i kapustą kiszoną i oliwa z oliwek i cytryna,pij to jedz jak wolisz,żadnego alkoholu! żadnej mąki pszennej słodyczy i zobaczysz jak oczyści Ci z syfu przewód