Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet może wybaczyć że to nie jest jego dziecko kiedy dowiaduje się o tym

Polecane posty

Gość gość

po 13 latach? Przecież jeżeli tyle lat kocha...to wg. mnie musiałby wykazać się BARDZO niedojrzałym podejściem gdyby miał odwrócić się od takiego dziecka. Co o tym sądzicie? To jest dla mnie - z pewnych względów- bardzo wazny temat i chciałabym porozmawiac z kimś o tym. Czy kobieta w imię tego ze będzie się psychicznie lepiej czuła, ma prawo niszczyć tę więź między ojcem a dzieckiem?

Gość gość
Wybaczyć może i mógłby ale zapomnieć nigdy . Trzeba było dupsko na uwięzi trzymać . :P

Gość wifigdańsk
ale to chodzi o kobiete czy o dziecko? i komu miałby wybaczyc? bo piszesz jakby z perspektywy tego dziecka

Gość chłopakzwawy
Dla mnie pewnie zmieniłaby się trochę niezależnie od tego jak bym chciał więź z "dzieckiem", jednocześnie kobieta która przez 13 lat mnie okłamywała nie byłaby już nigdy nazywana moją żoną.

Gość gość
co za szmata głupie pytania zadaje, mojego syna szmacisko wrobiła w ciąże, 12 miesięczna ciąża, oby takie szmaty zdychały w wielkim bólu, jak jestem w kościele (a rzadko chodzę, chodzę dla ludzi aby nie mówili, że jestem ateistką, a nie chodzę odkąd ta szmacisko nas oszukała) to tylko o to się modlę, bo nie umiem inaczej,

Zalezy od faceta- ale kazdy by sie czul mocno zraniony i w taki czy inny sposob odbilo by sie to na dziecku. A zona na 90% przestalaby byc zona i jesli bylas na tyle podla przez 13 lat teraz juz tego nie naprawiaj, bo niedosc ze przez 13 lat to TY go oszukiwalas bedac egoistka, to teraz chcesz mu sprawic jeszcze wiecej bolu bo TY masz wyrzuty sumienia i TY nie potrafisz z tym zyc. Bylas zdolna do tego, zeby zdradzic to ponos konsekwencja, bo dla mnie najgorszy typ czlowieka to taki, ktory zwala odpowiedzialnosc na innego, bo teraz to on bylby tym zlym, gdybys mu o tym powiedziala a on zostawilby Ciebie i dziecko, "mo bo przeciez jak tak mozna, liczy sie ten co wychowal, a nie splodzil!" Prawda?

Gość gość
On może i nie odwróci się od dziecka, ale ta co go oszukiwała powinna dostać w mordę. Wymagać od kogoś ludzkich uczuć samej będąc łachudrą to trochę za dużo.

Gość gość
od dziecka pewnie by sie nie odwrócił , ale od ciebie już tak. Jakim trzeba być zakłamanym człowiekiem ,żeby ukrywać przez tyle lat prawdę :o masakra