Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę sobie kupić kurtkę na zimę i w każdym sklepie są brzydkie szmaty...

Polecane posty

Gość gość
W domu mam taką ciepłą kurtkę, że jak ją założę to nabieram sylwetki faceta i nazywam ją "pakerską kurtką" :D noszę tylko w duże mrozy na spacery z psem, bo jest bardzo ciepła.

więc nie szukaj w sieciówkach albo marudź dalej. ja kupiłam w małym sklepie na mieście, a nie w galerii handlowej płaszcz parę lat temu, dwurzędowy, czarny, długi, krój jakiego nigdy indziej nie spotkałam, złota lamówka w środku, ale niestety jest ciężki więc po paru latach decyduje się go odwiesić na specjalne okazje, a kupiłam kurtkę w sieciówce i wcale nie wydaje mi się być klonem innych, ani szmatą.

Gość natka2121
jeśli ktoś lubi sportowe ciuchy i takie inne niż te z sieciówek, to w tej hurtowni odzieży jest duży wybór: https://multistar.pl/damskie-zimowe-kurtki-i-kamizelki - ja sama się tu od jakiegoś czasu zaopatruję we wszystko co tylko sie da (no może poza bielizną i sukienkami:D). Ubrania są fajne bo mają to czego nie mają te z sieciówek - super jakość!!! I kolory nie bledną po pierwszym praniu i nie musze się martwić, że w nowej kurtce już się nitki ciągną czy coś... Zajrzyj - może akurat znajdziesz coś dla siebie:) A już na pewno jak ktoś jeździ na nartach! to na pewno znajdzie duuuuuuuuużo fajnych ciuszków:)

Gość gość
dlatego unbieram sioe poza granicami Polski ! Albo najlepiej w lumpeksie

Gość gość
Zara ma niezle, ale te ceny :/..