Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj uprawiałem sex z dziwką !!! To była decyzja mojego życia !!!

Polecane posty

Gość gość

Poszukałem sobie na roksa.pl d***** którą będę bzykał. Wybrałem taką co ma 189 cm wzrostu. Najwyższa ze wszystkich. Boże jak ją zobaczyłem to się kolana ugięły. Jakie długie nogi i jaka dupa !! Odrazu się spuściłem a później za chwilę drugi raz. W sumie 4 razy w godzinę. Chciała tylko 200 zł. Nie zapomnę tego nigdy.

Gość gość
prawiczek ? ile masz lat ?

Gość gość
Po spuscie mogles od razu czy byla przerwa ?

Gość jestem alfonsem
Kłamiesz, płaci się za godzinę lub do pierwszego spustu.:classic_cool:

Gość gość
ładne ciałko ma ta 40-stka

Gość gość
Mogłem odrazu bo tak mnie podniecała że odrazu mi stawał. Dopiero po 3 razie musiała mi go polizać aby stanął bo sam nie chciał a tak to po spuście sam odrazu do góry :D No ale jak ona wygląda, nieziemska jest. Sam mam 171 cm wzrostu, głowę niższy byłem :D

Gość prawictwo pospolite 125
zbadaj się na HIV , HPV , kiła rzerzączka, ziarniak pachwinowy , klyciny konczyste, HTLV , wrzod weneryczny

Gość gość
a był anal ?

Gość gość
Jezu, 189 cm, jeśli by była dobrze obdarzona przez naturę, to nie dziwię się, że 3-4 razy mogłeś w nawet krótkim czasie, ja jestem poniżej 180 niestety a do wysokich kobit mam słabość :/

Gość gość
to był czy nie ? bo jak nie to przegrałeś ten sex

Gość gość
jasne że był anal !! Taka jędrna i duża ta dupa. Jezu mówię wam. Teraz wybiorę inną. myślę o 40-stce takiej okrągłej bardziej ale też dużej min. 180 :P To są dopiero baby :D Trzeba się namęczyć przy nich ale doznania nieziemskie :P

Gość gość
Nie była przypadkiem z Pomorza? Pozazdrościć dobrego wyboru i dobrze że miałeś tego dnia tyle energii, jestem pewien że dojść 3-4 razy z taką zwraca to 200 zł z nawiązką ;)

Gość gość
Nie, nie z Pomorza ale gdybym se taką upatrzył to i tam był pojechał :P Wszedłem w nią od tyłu i jeszcze tyle d**y w rękach trzymałem. Taka duża ta dupa i jaka jędrna !! Ach kur/wa nie masz pojęcia :P Coś wspaniałego. jak bym siatkarkę ****ał i podobna do Skowrońskiej w miarę. No mówię ci człowieku.

Gość gość
No a teraz tak jak pisałem pojadę do jakiejś ekstra zadbanej 40-stki tak aby cyc był i dupa też. Hiszpana żeby zrobić i anal koniecznie. Taką mamuchę napaloną, najlepiej nimfomankę dziką chciałbym. Poszperam i coś znajdę. Cena nie gra roli. To ma być dupcia jaką można policzyć na palcach jednej ręki w tym kraju. A jeśli znajdę kiedyś to będę chciał jeszcze wyższą puknąć ale będę patrzył na figurę też. Bo co z tego że ma 200 skoro nie ma kształtów.

Gość gość
Kurczę, stary, musisz wpaść na jeszcze jedną wizytę, bo czuję, że nie masz dosyć ;) Piąteczka! Mam nadzieję, że za którymś razem rzuci Ci zniżkę dla dobrego lub stałego klienta, trochę satysfakcji ci się w życiu należy ;)

Gość gość
Wiesz co ? Nie wiem czy do niej jeszcze wpadnę. Chcę eksperymentować teraz i za każdym razem będzie inna. Nie mam tyle kasy aby móc dymać co wieczór ale raz na tydzień mogę :P Maks 1000 zł na miesiąc mogę przedymać. Za 2 tygodnie jakąś małolatę będę chciał wydymać. Taką najlepiej z 16 lat ale też wielką :D Małe odpadają ... same małe w życiu dymałem a dużych nie i teraz to wychodzi. Duże mnie kręcą na maksa a małe wcale. Sam mam 171 cm więc dużym się nie podobam i tylko w ten sposób mogę je mieć. No ale tamta była z******ta w chuj !! Nigdy jeszcze 4 razy nie dochodziłem w godzinę. Coś wspaniałego. Za pierwszym razem pół buzi jej otryskałem. Wybuchłem jak wulkan na 20 cm do góry mi sperma wyleciała a tak normalnie to ledwo wyskakuje, wręcz spływa po penisie tylko. Warto by było i 500 zł jej dać.

Gość gość
Wiesz, ja mam taką mentalność, że lepszy wróbel w garści chyba trochę i jakbym znalazł taką zdrową co by mnie tak jarała to bym pewnie został stałym klientem i wpadał jak najczęściej mogę w granicach rozsądku, ale rozumiem Twoje podejście, niestety lepiej Cię ostrzegę, o ile 16-latki mogą seks uprawiać, to polskie prawo jest popieprzone i pod względem różnych kontaktów nieklasycznych lepiej się od nich trzymać z daleka... Na razie w*****aj tą mamuśkę z legendarnymi krągłościami, a potem celuj w młode, ale 18-19 ;)

Gość matti222
Kurde ale ci zazdroszczę też bym chciał sobie jakąs wydymać ale krucho u mnie z funduszami,siedze od kilku lat na garnuszku u matuli a ona bidulka ma tylko 630zł renty no i z opieki 140zł.Ale może uda mi się jej skubnąc ze 100zł i na jakąś tanią dziwkę wystarczy