Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feromoniara

Pociąg seksualny do ilu kobiet jednocześnie?

Polecane posty

Gość feromoniara

Do ilu kobiet jednocześnie (albo jedna po drugiej w życiu) może czuć mężczyzna? Feromony decydują o tym, czy między daną dwójką ludzi płci przeciwnych pojawi się ta iskra czy nie. Z moich doświadczeń wynika, że pociąg seksualny często jest wzajemny (u nas był: on do mnie, ja do niego) jednakże u mężczyzn silniejszy, mężczyźni chcą realizować ochotę na seks natychmiast, nie chcą czekać... kobiety natomiast (np. ja) odczuwają pociąg lżej. To jak - mężczyzna może mieć silny feromonowy pociąg do więcej niż jednej kobiety?

Gość gość
Oczywiście, że może, zwłaszcza młody. Jeśli chcesz wiedzieć, czy może go kontrolować i ograniczać do jednej... to nie powinien to być problem.

Gość Valll
ja mam chyba jakieś silne feromony , bo wręcz nie mogę odpędzić się od facetów... aż mnie to czasem męczy

Gość feromoniara
Ale gdy mężczyzna czuje pociąg do danej kobiety i ma szansę go z nią realizować, to najprawdopodobniej się przywiąże właśnie do tej, z którą ten pociąg realizuje. Zatem ew. napięcie względem pozostałych kobiet zostanie zneutralizowane dzięki zaspokojeniu w relacji 1:1, tak?

Gość gość
Kiedy jestem sam czuję pociąg do wielu. Kiedy mam jedną, skupiam się tylko na niej.

Gość w mordę jeża bum cyk cyk
A tramwaj seksualny ktoś poczuł

Gość podnosze d
up

Gość gość
Ja mam pociąg do każdej pieknej kobiety, tak ma każdy zdrowy mężczyzna i każdy przy swojej partnerce temu zaprzeczy i powie, że ona to ta jedyna. Kobiety mają tak samo tylko kryją się z tym jeszcze bardziej niż panowie lub w wyniku wychowania czasowo o tym niewiedzą.