Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyciek moczu podczas masturbacji

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pewien problem. Dawniej z 3 lata temu,moze wiecej gdy sie masturbowalam np trzeci raz w ciagu doby to czulam ze ze mnie cieknie taki bezbarwny plyn,czesto musialam cos podkladac ,bo lalo sie ze mnie. Ostatnio dzieje sie to podczas zwyklej masturbacji raz na jakis czas. Przy byle dotyku leje sie ze mnir,jak przestaje to nic,potrm znowu zazczynam i znowu leci. Czy to mocz? Kiedys myslalam ze to wytrysk kobiecy,ale on nie ma ni wspolnego z orgazmem w danej chwili

Gość gość
To sie nazywa nietrzymanie moczu

Gość Kama
Dnia 2.11.2014 o 22:20, Gość gość napisał:

Witam, mam pewien problem. Dawniej z 3 lata temu,moze wiecej gdy sie masturbowalam np trzeci raz w ciagu doby to czulam ze ze mnie cieknie taki bezbarwny plyn,czesto musialam cos podkladac ,bo lalo sie ze mnie. Ostatnio dzieje sie to podczas zwyklej masturbacji raz na jakis czas. Przy byle dotyku leje sie ze mnir,jak przestaje to nic,potrm znowu zazczynam i znowu leci. Czy to mocz? Kiedys myslalam ze to wytrysk kobiecy,ale on nie ma ni wspolnego z orgazmem w danej chwili

Koniecznie zrób badania pod kątem nietrzymania moczu. Polecam szpital Orthos spod Wrocławia. Tu więcej  o zabiegu! http://orthos.pl/operacje/ginekologia/wysilkowe-nietrzymanie-moczu/