Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedzielna kobieta

i jak wam poszlo szturmowanie marketow po jednym nieczynnym dniu??

Polecane posty

Gość niedzielna kobieta

Wszystko się Wam idioci pokonczylo?? Po cmentarzu trzeba było lecieć na zakupy, ludzie tak cisneli do sklepow ze nie mieli gdzie parkować, ciągnąc za sobą dzieciary i pełne wózki. co za chory kraj, a wszystkich Was którzy niedziele spędzają w marketach szczerze nienawidzę i życzę śmierci przez selekcje naturalna.

Gość gość
Hah, też mnie to zawsze rozwala :) Ludzie jak ogłupiali wykupują pół sklepu po dniu czy kilku dniach świąt. Ahh ta współczesna konsumpcja...

Gość gość
A co cie to ? Dla ciebie najlepiej aby cudze dzieci jadły czerstwy chleb zamiast swieżego tak? Wypchaj sie! Komuna sie skonczyła i nie twój zas*rany interes kiedy kto robi zakupy. Demokracja!

Gość gość
tu nie chodzi o sam fakt pójścia do sklepu, tylko o kupywanie c***j wie ile, jakby się ludki na wojnę szykowali...

Gość gość
A ja jestem wqrwiony ze dzisiaj na 40kas tylko 5 było otwartych. Wolnego sie im nagle zachciało psia ich mać. Zarabiac to by chcieli jak w UE ale robić to nie ma komu !!!!!!!!!!!

Gość gość
literówka...

Gość gość
ja nie bylam bo nie mialam po co a jesli komus sie zapasy skonczyly po gosciach to nie rozumiem co w tym zlego ludzie kupuja co chca i kiedy chca a tobie ch. do tego. a mnie smieszy patrzenie i obrabianie innym ludziom d**y LEPIEJ ZAJMIJ SIE SOBA a nie patrz komu sie chleb w domu skonczyl

Gość niedzielna kobieta
Ludzie maja ciekawe zainteresowania chodząc w niedziele po marketach. Najpierw do jednego kosciola, później do drugiego jakim jest market:))) komuna się skończyła, masz racje... Dlatego u nas konsumpcjonizm przyjął ogromna skale, na tyle ze zamiast wziąć swojego dzieciaka do parku albo pograć z nim, pobawić się to biezesz go durniu do marketu.

Gość niedzielna kobieta
Ty chcesz mieć wolna niedziele to czemu ktoś miałby nie mieć?? Uważasz się za lepszego od np. Pani na kasie??? Co za knur, nasz kraj jest biedny przez takich. Ja mam wolna niedzielę i skocze czasem po chleb ale gdy jeden dzień jest zamknięte nie dostaje szalu z nudow i nie czekam do otwarcia by naj***c głupot w koszyk tylko dla samego kupowania, co ludzie czynili np w ta niedziele.

Gość gość
Zajmuje się sobą, ale to jaki nasz naród jest głupi powoduje ze go nienawidzę.

Gość gość
macie racje pracowalam w CH i kiedys nawet cos na temat tych ludzi pisalam ale mnie tutaj zwyzywali... szczerze to ludzie przychodza do centrum handlowego albo na spacer i laza tak bez celu nawet pol dnia. przysiegam. albo ida obkupic sie juz nie mowiac jakie sa tlumy kiedy jeden dzien odpada bo np jest swieto. sa tacy ktorzy przylaza codziennie i to z dziecmi zamiast zabrac je do parku to chodza z nimi matki polki po centrum handlowym :-/ ludzie to dziwaki i wiekszosci nie znosze!

Gość gość
ja w niedziele byłam w sklepie bo... nie zrobiłam zakupów a piątek :D i w sobotę resztki wyjadałam na kacu- dzwoniłam nawet do kilku knajp z dowozem ale były zamknięte o 15.