Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowe hotele w Łódzkim

Polecane posty

Gość gość

Hej może ktoś polecić jakieś nowe hotele w okolicach Łodzi tylko nie w samej Łodzi tak do 30 km od może być. Ja ostatnio zatrzymałem się w Campoverde. Całkiem niezły obiekt wart uwagi.

Gość gość
A kto by w Łodzi chciał nocować? :)

Gość Angelinkkaa
ja bardzo często nocuje w centrum konferencyjnym http://campoverde.pl , bardzo fajny obiekt, a z powodu częstych podróży służbowych zatrzymuje się właśnie w tym hotelu.

Gość Witeek
Popieram obiekt znam doskonale firma załatwiła mi tam pokój na miesiąc. Polecam dla wszystkich uciekających z dala od gwaru i centrum.

Gość gość
stare juz sie nie nadajo? :classic_cool:

Gość FilipQ
Nowe obiekty zazwyczaj są już na pewnym poziomie mają klimatyzację i inne udogodnienia a stare nie zawsze. Np inaczej bedzie w Novotelu, Doubletree czy nawet wspomnianym wcześniej Campoverde niż w hotelu z lat 80-tych. A osobiście lubie hotele np Grand w Łodzi stare ale dobrze utrzymane ale zazwyczaj to są one jak np Mazowiecki :(

Gość garscien
Proszę bardzo - http://austeria.org/ To inna okolica, ale ogólnie możliwości są ogromne. Nie ma co ukrywać - w Polsce w zakresie hotelarstwa wiele zmieniło się na plus, dużo lepszy standard, więcej hoteli przystępnych cenowo - można korzystać z naprawdę fajnych możliwości.

Gość Emilia23Q
Ośrodek Campoverde jest na dobrym poziomie fajna lokalizacja cisza spokój - wszystko raczej na plus.

Gość AlicjaZKC
W Campoverde bywam służbowo i mogę śmiało polecić wszystkim którzy chcą popracować w delegacji. Cisza spokój i spokojna okolica. Fajnie jest szczególnie na wiosnę.