Gość kopeć Napisano Listopad 3, 2014 Witam, Aktualnie od wtorku jestem na antybiotyku w sumie łącznie do jutra ale niestety wczoraj była imprezka i tak czytałem te wszystkie opinie i powiem tak. Wczoraj rano o 9:00 brałem antybiotyk oczywiście przerwałem go i piłem wódkę. Dane: - biorę antybiotyk(brałem) 2x dziennie. - wypiłem (uwaga) chyba koło 0,5 na łebka. Wyniki: - troszkę bardziej się naprułem ale chyba dlatego że organizm był wykończony przez antybiotyk a nie że przez antybiotyk. - nadal jestem napruty ale to normalne. - boli mnie lekko zołądek ale to chyba od przepicia i meszanki napoi gazowanych. - nie umarłem. - nie widziałem latających drzew jak inni piszą. Rezultat : Nie piszcie kocopołów "nie bierz tego , nie mieszaj" - bo jestem obsrańcem, nigdy tego nie robiłem i nie wiem co się stanie,a nie .. gadają bzudury jak nigdy tego nie robili. Poloniści. Może mam taki organizm a może to wielka ściema. Z ym antybiotykem było git. Jak idziesz do lekarza proś o Augumentin hehehe. POZDRAWIAM! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach