Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

24 25 TC

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jestem w 25ct i od jakiegoś tygodnia kiepsko się czuje. Ciągnie mnie brzuch, przeszkadza mi brzuch mimo że wcale nie jest duży jestem ogólnie osłabiona i taka "wypompowana". Trochę winę zwalam na pogodę:) Dziś mam wizytę u lekarza więc też na pewno zasięgne jego porady. Czy wy też tak miałyście na tym etapie ciąży?

Gość gość
Ja tez sie tak czulam w okolicy 32 tc chyba. Po badaniach krwi okazalo sie ze mam anemie. Zelazo do konca ciazy rozwiazalo problem. Bierzesz magnez?

Gość gość
Nie, biorę tylko witaminy dla kobiet w ciązy a czy tam jest magnez nie wiem. Do tej pory wszystkie wyniki były super dziś włąsnie idę na wizytę kontrolną z wynikami badań to się okaże może coś się dzieje. Wogóle to już bym chciała urodzić:) W nocy ciężko mi się przekrecić mała z pęcherza robi sobie trampoline a z żołądką worek treningowy:) Wszystko mnie w środku boli a mała dopiero się rozkręca. Czy później będzie jeszcze gorzej?:)

Gość gość
Powiem tak - lepiej to juz bylo:-) zobaczysz ostatnie trzy cztery tygldnie, to bedzie jazda bez trzymanki. Ja nie narzekalam, czulam ske ogolnie dobrze, ale wszystko robi sie ciezko. Ciezko sie chodzi, nawet lezy i spi sie ciezko:-) uzbroj sie w mase cierpliwosci, bo duzo czasu i niewygody przed toba. Ostatnie kilka tygldni w nocy wstawalam po kilkanascie razy do kibelka na siku.