Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 mam pytanie chcę sprzedać trochę złota czy to się teraz opłaca? gdzie najlepiej sprzedać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano czwartek o 08:55 Zauważyłem, że sporo osób kupuje monety bulionowe zamiast sztabek. Czy to faktycznie dobre rozwiązanie na inwestycję? Ma to jakieś konkretne zalety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scrull 0 Napisano czwartek o 10:52 Monety są często łatwiejsze do sprzedaży niż sztabki – mają znane wzory, są rozpoznawalne i często nie wymagają dodatkowej weryfikacji. Do tego niektóre z nich mają potencjał kolekcjonerski, choć to już inna bajka. Na stronie https://srebroizloto24.pl mają spory wybór monet bulionowych, jak np. Liście Klonowe czy Krugerrandy, więc można spokojnie zacząć od jednej-dwóch sztuk i zobaczyć, czy to forma, która Ci odpowiada. Dla kogoś, kto chce mieć złoto w fizycznej postaci, a jednocześnie myśli o płynności, to dobre rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pardonaa 0 Napisano czwartek o 11:47 Faktycznie teraz monety są o wiele bardziej popularne. No nie ma się co dziwić..jednak są łatwiejsze w przechowywaniu i transporcie. A jeżeli na chwilę obecną nie musisz sprzedawać złota, to może na razie tego nie rób, bo ceny złota nie są rewelacyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach