Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Przerażają mnie gusta niektórych wiesniaków

Polecane posty

https://www.youtube.com/watch?v=eRZ5NcEJNLY Teledysk jak i utwór groteskowo badziewny, jak całe disco polo,ale wieśniaki w komentarzach go bronią: "Mówcie co chcecie, ale to jest dobry kawałek." "Dla mnie polewkowi są "My słowianie" i "Ona tańczy dla mnie", ale ponieważ urodziłem się pod koniec lat 80-ch ubiegłego stulecia, to zapewne mam inne gusta, niż obecna młodzież. Za 10-15 lat "polewkowe" będzie to, czego słuchacie." "taka byłą moda na fryzury grzybki i koszulki bez rękawów a jakie były imprezy disco polo to wiedzą tylko ci co chodzili na festyny i dyskoteki w tamtych czasach. a teraz co jest? internet dyskoteki upadają a jak już są to roboty bawiące sie przy techno sie chowają" "Ja mam bardzo dobry gust. Od Chopina po MIG. Ten kawałek jest dobry, zabawny, wpada w ucho i jest to hit, przy którym można się dobrze bawić. Wole to niż techno pierło. Teledysk jest świetny. Zwłaszcza ten koleś bez zębów. Idealnie dobrane, prymitywne ruchu do rytmu"

Istnieją dla nich tylko dwie alternatywy dawne discopolo i teraźniejsze techno.I jeszcze te argumenty że oni urodzili sie dawno temu, w latach 80 to im sie podoba taka muzyka i tylko dla dzisiejszej młodziezy jest polewkowa. No ciekawe, że ja znam mnóstwo osób urodzonych w latach 80 o ambitniejszym guście, np. słuchających metalu, rocka progresywnego, jakiejś ambitniejszej elektroniki, niszowych gatunków typu shoegaze, nawet hip hop bije to disco polo na głowe. Czy te wieśniaki nigdy nie słyszały nic lepszego od tego ich disco? Czy naprawde w czasach w których dobra muzyke można bez problemu poznać przy odrobinie chęci, ich świat ogranicza sie do fajnego disco polo i niefajnego techno? Mi szczena opadła.

Gość gość
hahahaha ale g****o :D jak i całe disco polo

Gość gość
ciekawie spędzasz wolny czas...

Gość gość
słuchając discopolo i czytając co ludzie mają do powiedzenia na temat tej "cudownej" muzyki?

Gość gość
nie wiem jak często spędzasz tak wolny czas, ale sam fakt, że to robisz jest śmieszny ;)

Gość gość
ciekawe jak to się stało, że w ogóle obejrzałaś ten teledysk i poddałaś takiej wnikliwej analizie te komentarze...hmm.

Gość gość
z zasady jak szukam śmiesznych rzeczy to wyskakują mi koty, a nie muzyka która mnie drażni i jest dla "wieśniaków".

Gość gość
Sztudentka szuka śmiesznych rzeczy na youtube... bua ha ha ha, gimbusiara durna.

Gość gość
brzydze sie wami wy tchorzliwe, pozbawione charakteru pomaranczowe s****wa:classic_cool:

"Sztudentka szuka śmiesznych rzeczy na youtube... bua ha ha ha, gimbusiara durna." Pierwszy raz słyszę żeby ogladanie smiesznych rzeczy na youtube nie przystoiło osobie dorosłej.Także większośc studentów nigdy o tym nie słyszała, skoro w wiekszości tez takie głupie filmiki ogląda z tego co widzę. Ogólnie ludzie w różnym wieku szukają śmiesznych rzeczy w internecie, ale stara baba ze wsi, co ma internet od niedawna, która jesteś, nie wie o tym, "z zasady jak szukam śmiesznych rzeczy to wyskakują mi koty, a nie muzyka która mnie drażni i jest dla "wieśniaków"." To ma tyle odtworzeń, i jest hitem internetu od tylu lat, że trudno na to nie trafić.