Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Modaland

Moda na sklepy Vintage, czyli lumpeksy...

Polecane posty

Gość Modaland

Przeprowadziliśmy ankietę nt. kupowania w ciucholandach i zapytaliśmy co o tym sadzą przypadkowo spotkane Panie w różnym wieku... Jeśli chcecie poznać ich opinie o sklepach typu Second Hand zapraszam do przeczytania artykułu i komentowania na forum pod artykułem jakie jest Wasze zdanie na ten temat: http://modaland.pl/index.php?cmd=23&;id=73 A jakie są Wasze spostrzeżenia?

Gość gość
Ja też uważam że lumpeksy są ok, te które mają pomysł na siebie i nie idą na ilośc a jakość ciuchów są naprawdę fajnymi sklepami. To już nie te sklepy gdzie trzeba było wybierać w wielkiej skrzyni... :) Ogólnia przejrzałam stronę modaland.pl i znalazłam fajne artykuły i porady nt. ubierania się i dodatków.

Gość gość
Osobisxcie odwiedzam ujak tylko mam czas, fajna alterntywa dla osob ktore zakladaja ciuch 2 razy po czym o nim zapominaja. Przynajmniej nie szkoda kasy na takie ciuchy. U mnie w biurze laski brzydza sie lumpeksami i uwazaja ze sa super bo chodza w nowych ciuchach tylko szkoda ze 3 razy w tygodniu maja to samo na sobie;-) Pozdro dla hipokrytek z pracy! A s woja droga stronka jest fajna i widze wiele przydatnych artykulow odnsnie dobioru ubran i dodatkow. Jest dodana do ulubionych:)

Gość gość
Taa ja tez uwielbuiam te swoje kolezanki z biura co laza w ciuchach zaq 400 zl z sieciowek ale szkoda ze co 3 ma ten sam ciuch na sobie!Jol gllupuie p***y!Ja kupuje w lumpach i nikt nie ma tej samej rzeczy co ja:) A co do modaland zamysl jest ok tylko mam problem z dodaniem zdjecia...

Gość gość
Wyszukiwarka jest jest cool...A lumpy kocham <3!

Gość gość
Lupeksy smierdza i sa dla biedoty!Ja kupuje w Zaarze, Beershka, Reserved, Tattum...i jestem z tego dumna!Bo stac mnie...

Gość gość
te, które mają kasę na drogie ciuchy i tak nie mają gustu i pomysłu, jak się fajnie ubrać, więc czego tu zazdrościć? biedniejsi ludzie muszą się bardziej nagimnastykować i stąd są bardziej pomysłowi. co to za filozofia iść do sieciówki i wydać 1000 zł na bluzkę i parę spodni?

Gość gość
ty tam wyżej, od tandetnych, badziewnych sieciówek. pracowałam kiedyś w reserved i przykro mi, ale ciuchy ze szmateksu są sto razy lepsze jakościowo. to, co wymieniłaś, to żaden exclusive, tylko sieciówka dla biedoty, która kupuje i tak głównie na wyprzedażach. ciuchy z klasą zaczynają się od kilku tysięcy, a jak jesteś na tyle durna, by badziew kupować za 200 zł zamiast za 20, to już twój problem.

Gość gość
Mowcie co chcecie ale lumpeksy smierdza i a rzeczy to tania tandeta ktyora kiedys sie znudzila jakiejs babie z zachodu i wrzucila do puszki a wy teraz to nosicie. I nie wmawiajcie mi ze Zara to tandeta... Juz widze wasz gust w ubraniach z ciucholandów i stylowe ubranko:D! Zazdroscicie i tyle...

Gość gość
Je***ij sie w czolo kolezanko wyzej!Luknij i zobacz zdjecie tej kiecki ktora Ty kupilabys w Zarze za 300 zl (tyle wlasnie kosztowala swego czasu) ktos kupil za 15 zl... Na moje oko za wszytskie swoje rzeczy przeplacasz bo jestes malo inteligentna... ;-) http://www.modaland.pl/index.php?cmd=31&p=46&a=rating

Gość gość
Durna nie durna ale styl vintage powraca...moja babcia ma tyle fanych sukienek w szafie ktore nosila 40-50 lat temu ze same byscie wskakiwaly w nie, placac gruuuby hajs... :D

Masz swój wymarzony produkt i nie wiesz gdzie go kupić najtaniej? Polecam serwis CoZaCena-http://www.cozacena.pl/ To genialna porównywarka cenowa. Umożliwia przeglądanie ofert pod kątem najlepszej ceny. A to wszystko bez wychodzenia z domu. Polecam