Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy też ciągle spotykacie się z perfidną zawiścią?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze byłam szczupła. Przy 175 cm wzrostu ważyłam 50 kg. Teściowa sugerowała mi anoreksję, a bratowa męża ciągle mówiła o mnie "wieszak" i że faceci wolą więcej ciałka ( u niej więcej ciałka to prawie 80 kg przy 160 cm wzrostu). W ciąży bardzo przytyłam. Wiele czynników się na to złożyło : Brak ruchu (musiałam leżeć), przyjmowane leki, zatrzymanie wody w organizmie. W dniu porodu ważyłam 85 kg :o ! Miałam cc, więc nie wróciłam zbyt szybko do aktywności fizycznej, ale sukcesywnie chudłam. 5 miesięcy po porodzie ważyłam 67 kg, bratowa męża zaczęła wtedy wydzwaniać do mnie i opowiadać jak to ona szybko schudła w miesiąc 15 kg, że taka jest super i że też się powinnam brać za siebie, bo mąż mnie zostawi. Ponad rok po porodzie ważę 52 kg, a bratowa męża dostała efektu jojo po tym swoim super odchudzaniu i znowu mnie wyzywa od wieszaków, a tesciowa twierdzi, że nic nie jem, pomimo, że odżywiam się jak zwykle. Mam już dość tej ich ciągłej zawiści , jaka bym nie była jestem zła :(

to po sie tym przejmujesz?? Mnie też ciągle powtarzają, że jestem chudsza od własnego syna i powinnam utyć- a ważę 48kg przy wzroście 160cm. Nie sądze, ze to za mało- tym bardziej, że jem normalnie. Jak w ciaży utyłam to sobie teściowa poużywała- ale bardziej mnie to śmieszyło niz raniło- bo przed ciążą wieczna gadka, jak ja tą ciąże donoszę przy mojej rzekomej anoreksji :):) Zaśmiej się im pare razy w twarz a odpuszczą. Tego typu ludzie docinają jak widzą, ze się tym wkurzasz. Polecam szeroki uśmiech na twarzy :)

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu Mam identyczna wage i wzrost i wcale nie uwazam ze jestem chuda,ja bardzo dobrze sie taka czuje i podobam sie sama sobie :) A opinie innych mnie nie ruszaja.Autorko nie przejmuj sie nie ma czym.

no dokładnie! Dla mnie idealna waga, tym bardziej, ze naprawdę nie wymaga ode mnie jakiś wyrzeczeń :) Uważam, ze jestem zgrabna, a nie chuda. Ale musiałabyś zobaczyć to "trochę ciałka" siostry mojego faceta :P:P

Gość gość
Nie wiem czy jestem krotkowzroczna czy naiwna, ale mnie wogole nie spotykaja jakies akty zawisci. A moze mam szczescie do poznawania wartosciowych, dobrych ludzi, noe wiem :) wspolczuje takiej rodzinki, moja rada: staraj sie olewac przykre komentarze i odpowiadaj na nie z nonszalancja, tak jakby wogole do Ciebie nie docieraly te zlozliwosci. Moze jak babska zobacza ze cie to nie rusza to odpuszcza.