Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

który samochód ładniejszy ?

Polecane posty

Gość gość
oba piekne masratti jest takie nie tuzinkowe i typowo sportowe bmw bardziej znane eleganckie i mi sie jakos bardziej podoba :)

mi tez maserati bardziej sie podoba ale mysle ze niemiecka konstrukcja bylaby pewniejasza.... tylko to sa samochody za pol miliona, a pol banki mozna wydac lepiej....

Gość gość
mi się ostatnio podoba mazda xc5 ale mogę zapomniec na chwilę obecną może za 5 lat? W każdym razie jak byłam młodsza to zawsze ale to zawsze oceniałam samochód po wyglądzie zawętrznym ale odkąd mam prawo jazdy i swój samochód patrzę przede wszystkim na wnętrze i jego dodatki, 'bo po paru latach doszłam do wnisku że jednak częściej go widzę od środka niż od zewnątrz :)

Gość gość
mazda :/ z czym do ludzi ja bym wybrala BMW

Gość gość
bmw ;/ z czym do ludzi? ;/

Gość gość
mazda jest z japoni bmw jak wszystkie najlepsze marki z niemiec :) przeciez to sie nie porownuje nawet.. :d mazda do bmw no porazka...

Gość gość
infiniti, acura, lexus to tez japonskie marki spierdzielaj w podskokach fanko niemieckiego kiczu i tandety xD

Gość gość
japonskie pudelka nie samochody :D

Gość gość
spierdzielam z niemajacymi pojecia nie dyskutuje. a widzialas stan 10 letniej mazdy a bmki? i wyposażenie? i zywotnosc samochodu? mowilam ze to sie nie porównuje.