Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trzeźwy umysł

prawda o mnie czyli wypieram bdsm które mnie kręci

Polecane posty

W końcu zrobiłem się na niebiesko z powodu podszywów na forum. I będąc niebieskim do czegoś zobowiązuje. Więc nie będę dłużej udawać że kręci mnie bdsm z naciskiem na sm. Jestem switchem czyli raz chcę zeszmacić kobietę a raz chcę sam być zeszmaconym. To na razie niezrealizowane fantazje ale moze znajdzie sie tu jakas suczka albo Master którzy mi to ułatwią. Przepraszam za zamieszanie i prosze zrozumcie.

Dodam że obrażałem tu śliczne suczki bo mnie to ...podniecało. Te wizwiska na nie i o jak się tłumaczyły. Szczególnie suczka kotka poes mnie nakręciła. Co do zeszmacenia mnie to uwielbiam rimming i wszelakie smrodki. I tak by wyszlo więc nie ma juz sensu udawać. Mam nadzieję ze zostane tu zaakceptowany a moze znajde kogos do realizacji tych podniecających planów? Nie mam żadnych granic ani oporów!

Ciesze się ze juz jestem niebieściutki i żadne smrody się nie podszyją pode mnie. WIem ze byłem jak troll ale chciałem wyłapac kto naprawdę lubi bdsm i teraz wiem i szukam tych osób. Kto mnie zeszmaci, potraktuje jak gówno, jak szmate do podłogi, brudną ściere? Jestem ścierwem, mięsem do ru/cha/nia! Oddaje swą rozepchaną dziurę dla fanów fistingu!