Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj ojciec robi wstyd!!

Polecane posty

Gość gość

boże pomocy nie wiem co robić mam 15 lat jestem w 3 gimnazjum moj ojciec wychowuje mnie sam i robi wioche na maxa były w cerfurze ziemniaki za 0,99 zł a mój ojciec się drze na cały sklep "odłóż te zimnioki józek ma tansze i lepsze" bo jego kolega ma w piwnicy ziemniaki i ojciec od niego kupuje ostatnio był dyzur dla rodziców i musiałeś z nim tam iść a moj ojciec na stara bluzke ubral marynarkę!!!!!! nauczycielka mówiła że ma podać emaila bo potrzebuje na edziennik a moj ojciec mowi ze" zodnych emailow nie ma i nie wedzie mial" wychowawczyni sie pytała dlaczego mam takie słabe oceny z matmy a on do niej na to że nie potrzebuje matmy bo pójde na TECHNIK ROLNIK i jeszcze mi każe iśc na technik rolnik a ja chce iśc do LO Pomocy co mam robić bardzo mi wstyd...

Gość gość
Słabe prowo 1/10

Gość gość
Zacznij sie uczyć matmy.

Gość gość
Starszych sie nie wybiera Józuś.Niech starszy się wstydzi, a do LO Jozuś to idź .Starszy nie ma nic do gadki.

hahaha normalnie jakbym swojego widziała w markecie, czy gdziekolwiek :) ale to widocznie taki typ ojców już mamy - mój to robi, żeby i mnie rozweselić, ale też rozweselić ludzi dookoła, bo on nie pracuje w Polsce, ale przyjeżdża jak to mówi do smutnej, szarej otoczki, ludzie tu chodzą po prostu smutni i tacy jacyś przybici i dlatego tak działa, czasem też było mi wstyd, o Boże i to jeszcze jak ! ale, przywykłam, bo on się już nigdy nie zmieni :D Plus jest taki, że ludzie go dobrze pamiętają , jest charakterystyczny, z wyglądu również, zna mnóstwo ludzi i ludzie do niego ciągną sami :) Jak faktycznie krępujesz się przy nim, wstydzisz - bo właściwie nigdy nie wiadomo, kiedy coś wypali - po prostu z nim pogadaj, łagodnie, tak żeby mu nie robić przykrości, oczywiście na próżno oczekiwać zmiany, ale kto wie ?:)

Gość gość
typ człowieka -> z przed potopu mój ojczym jest taki tylko współczuc kiedyś ubrał lakierki do uzywanych spodni adidasa jak mu zwrciłem uwage ze niepowinied ubierac lakierków to ubrał buty spotowe i wiecie co zrobił ? ubrał koszule i włożył do spodni ,no nie mogłem ale juz nic nie mówiem bo niemiałem siły mu tłumaczyć