Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badanie piersi

Polecane posty

Gość gość

Badacie sobie piersi w domu? Co jaki czas? I czy jak jestescie u ginekologa to wykonuje wam badanie sam z siebie czy nie?

Gość gość
Ginekolog podczas badania pokazał mężowi i mąż mi masuje i bada piersi.Pierwszy poród miałam wspaniały bo wspierał mnie mąż i mogłam chodzic do samego porodu, gdy inne same rodzace godzinami leżały jak kłody!!!!Zawsze podczas badań nawet na fotelu u ginekologa powinnien być partner.Bo czesto dochodzi do zakazeń pochwy bo rękawiczki chronią Tylko lekarza nie pacjenta bo czesto dotyka coś w gabinecie potem pcha łapy do pochwy leżac nie widzimy i same będac się obronimy się.A do tego waze jest by ojciec dziecka nas wspierał podczas porodu anwet cesarki bo mamy Prawo przy blokadzie gdy nie ma znieczulenia ogólnego.Ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta pozwala na obecnosc osoby bliskiej nawet w Szpitalu podczas badań i zabiegów.Licza sie b ardziejz nami gdy mamy Świadka!!!A gdy wyproszą to nagrywamy i możemy otrzymac wysokie odszkodowanie bo decyduje Pacjent o obecnosci i do tego ubezwłasnowolniono nas decydując za nas!!!

Gość gość
Psycholka od męża, spadaj.

Gość gość
Ginekolog mnie nie bada, robię to sama w domu raz w miesiącu. Korzystam z rękawiczki zwiększającej czułość - femiglove. Badanie jest dokładniejsze. Co 2 lata chodzę na USG. Jestem w grupie ryzyka, więc profilaktyka jest dla mnie ważna

Gość gość
Nie wiedziałam że są takie rękawiczki. Gdzie można coś takiego dostać? w drogerii, aptece?

Gość gość
staram sie badac sobie sama piersi, ale przyznaje ze z srednio mi to idzie. Zazwyczaj jak jestem u gina to on mi jeszcze je zbada. Do tego wiadomo - badanie usg piersi (warszawa http://www.gabinetusg.com.pl/ ) raz na jakis czas tez jest niezbedne

Gość gość
Taką rękawiczkę możesz dostać np na femiglove.pl . To jest jej strona i od razu można kupić