Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basiek94

pierwszy raz..

Polecane posty

pewnie już nie raz był taki temat, ale wybaczcie mi, jestem pierwszy raz na tym forum ;) tak wgl to cześć ;) jestem Baśka a wracając do tematu, od 4 miesięcy spotykam się z chłopakiem i postanowiliśmy że pójdziemy dalej w naszym związku, chcemy to zrobić, tylko że ja jestem dziewicą a on już ma to za sobą i ja kompletnie nie wiem jak się za to zabrać i co zrobić żeby jemu było dobrze

Gość gość 157
Skoro nie masz doświadczenia może porozmawiaj z kimś kto ma takie doświadczenie. Lub poczytaj artykułów na necie. Bądź też daj pole do popisu swojemu facetowi. O ile mu dobrze ufasz. Pamiętaj też byś to ty tego chciała i była tego pewna. Jeśli nie czujesz jeszcze 100% pewności na współżycie to tego poczekaj. Facet jeśli cię naprawdę kocha zrozumie i doceni.

Gość gość
Poddaj się emocją, samo się potoczy.

no siedzę, czytam.. i echh.. chcę tego, oboje tego chcemy ale ja się lekko boję, wiem, że on mi krzywdy nie zrobi, kocham go i ufam mu ale jednocześnie mam stresa ;)

Gość gość
Stres i strach to normalna sprawa w końcu dziewictwo traci się tylko raz.najważniejsze żeby podejść do tego ze spokojem.

Gość gość 157
Zazwyczaj każda kobieta ma takie obawy. Może porozmawiaj z nim wcześniej żeby był delikatny współżyciu. Z życia wiem że jedna kobieta odczuwa przyjemnośc pod czas pierwszego seksu inna małe bóle. Wszystko to może zależec od ukształtowania pochwy. Jeśli jak piszesz jesteś gotowa i chcesz tego to najzwyczajniej niech on działa tak by było wszystko dobrze.

jednego się boję, on twierdzi że jeśli się kogoś kocha to nie powinno boleć, a co jeśli będzie boleć?

Gość gość
Powinien zrobić Tobie minetkę i gdy dojdziesz do orgazmu wtedy na luzie powinien delikatnie i stanowczo wejść do pochwy.Nie czułam bólu ,lecz przyjemność.Powinnaś to mu powiedziec by był delikatny i najwspanialszy dzień w Twoim życiu.Powodzenia.

pewnie i tak zaczniemy od minetki i lodzika ;) może 69 ;) to zresztą robimy zawsze jak śpimy u siebie nawzajem ;)

Gość gość
na serio wpychanie pena w trakcie orgazmu lub zaraz po w ogóle nie boli? (jeśli jest się dziewicą oczywiście)

wgl, jakbyście mogły, oczywiście nie zmuszam, opisać mniej więcej jak Wam było za pierwszym razem? oczywiście do niczego nie zmuszam ;) chciałabym mieć tylko jakiekolwiek pojęcie na ten temat ;)

Gość gość 157
Nie do końca jest prawdą to co mówi twój partner!! Jak pisałem Autorko wcześniej może bolec od ukształtowania pochwy ale nie musi. Może też bolec od wielkośc***enisa twojego partnera ale też nie musi. Najzwyczajniej niech wchodzi w ciebie delikatnie Jeśli będzie bolec to wyjdzie. Czasem jest też tak że na początku raz dwa lub trzy trochę boli. Następnie przestaje. Jeśli się nie przekonasz to nie będziesz wiedziała jak to jest.

po pierwsze nie planować i nie przyspieszać tego na siłę ;) 4 miesiące to krótka znajomość i lepiej poczekać bo może się okazać że jest z tobą tylko po to aby cię do łóżka zaciągnąć.

Gość gość 157
To też musisz wziąśc pod uwagę co napisał

Gość gość 157
Byc może i ma dobre intencję twój partner. Lecz nigdy nikt nie jest pewien kogoś w 100% Lecz tak czy inaczej prędzej czy później w końcu się zdecydujesz na pierwszy raz. Życzę ci tego by ten pierwszy raz był tym najcudowniejszym przeżyciem w twoim życiu!!!

Gość gość 157
Nie ma za co Basiu 94!! Cieszę się że mogłem się podzielic swoim zdaniem!!

Gość gośćgość
jak chcesz pogadać zapraszam na email