sylwia789 0 Napisano Listopad 3, 2014 hej dziewczyny powiedzcie, kiedy powinno się zrobić test 16 pażdziernika miałam owulacje. Moje cykle są nie regularne i nie wiem,kiedy zrobić aby był wiarygodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 nieregularne to znaczy jakie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia789 0 Napisano Listopad 3, 2014 moje okresy są co 40,38,36 dni,a nawet zdarza się co 42 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 Myślę że po 2 tyg od owulacji możesz s Testować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 no to masz regularne miesiączki, więc nie wiem w czym problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia789 0 Napisano Listopad 3, 2014 bo nie wiem teraz, kiedy powinnam się spodziewać okresu, aby testować żeby wyszedł wiarygodny.Nie które dziewczyny jak testowały w dniu okresu, to wychodził negatywny, a po tygodniu już pozytywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość11111111 Napisano Listopad 3, 2014 14 dni po owulacji test bedzie pozytywny. Najlepiej zrobic z porannego moczu. A jestes pewna, ze owu byla wlasnie tego dnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 Idź na bete, w krwi pokazuje najszybciej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia789 0 Napisano Listopad 3, 2014 specjalnie kupiłam sobie testy owulacyjny z Clar blue. W tym dniu mi pokazał,trochę byłam zdziwiona, ze tak szybko po okresie dostałam. Z obliczeń kalkulatora na internecie wyszło, że dopiero 30 jest pełna owulacja. Sama już nie wiem co mam myśleć,czy test owulacyjny dobrze mi pokazał. Nie mieszkam w Polsce,więc tutaj ciężko wykonać takie badanie.Tutaj robi się z moczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2014 owulacji się nie wylicz w kalkulatorach internetowych! to się obserwuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia789 0 Napisano Listopad 4, 2014 Czy test owulacyjny, tez może się mulić, i zle wskazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach