Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara kesi

Facet żonaty, czego on chce?

Polecane posty

Gość klara kesi

Jestem mężatką i poznałam faceta, żonatego. Jest dla mnie bardzo miły, rozmawiamy mailowo, czasem się spotkamy gdzieś na mieście przypadkiem. Facet zachowuje się tak jak bym mu wpadła w oko. Zresztą mi też się podoba. Czasem pisze mi pikantne smsy. Ogólnie flirtujemy. Powiedział mi, że nie chce zdradzić żony... tak więc po co to wszystko robi? W różnych sytuacjach widzę, chce pokazać jak mu się podobam. Kurcze, tylko po co to robi wszystko?? Ja myślałam, że jak facet chce przelecieć kobietę, to stara się, chce być pomocny, uprzejmy, flirtuje, a nawet całuje.

Gość gość
jego zapytaj

Gość gość
przelecieć chce, ale udaje, że jest porządny- niektórzy lubią zachowywać pozory

Gość klara kesi
Tylko czasem jego żona wyjeżdża do matki, na dwa dni. Jest wtedy sam. Mówił mi o tym. Ale nie chciał mnie zaprosić do siebie, bo nie chce zdradzić żony. Nie chce mieć wyrzutów sumienia. I po tym dalej mnie podrywa, tzn. flirtuje.

Gość gość
:D idiotko pokaż mu jego miejsce ! po co ci taki żonaty palant ?!

Gość gość
Zgrywa świętego, niby nie chce zdradzać żonki, ale jak się zdarzy to nic w sumie się nie stanie, a przy okazji będzie miał powód do zakończenia znajomości po zaliczeniu "nie możemy się już spotykać, bo nasz seks był błędem"

Gość gość
seksu :D

Gość gość
podup czyc

Gość gość
r****cz pospolity ;)

Gość gość
Mówienie kobiecie "nie chcę zdradzać żony" to jak lep na muchy, bo wtedy taka kobieta tym bardziej będzie chciała, aby udowodnić sobie że jest lepsza i że nikt się jej nie oprze. Stary numer i nadal skuteczny :)

Gość klara kesi
no właśnie seksu chyba nie chce, bo by już mógł dawno zrobić w tym kierunku krok... Mam wrażenie, że to jakaś miłość platoniczna z jego strony, tylko czy faceci się tak zachowują?

Gość gość
facet ma jakieś problemy emocjonalne, może czeka aż to ty zaciągniesz go do łóżka, albo jest pieprznięty. Niby mógłby chcieć przyjaźni, takiej zwykłej, ale wtedy nie pisałby pikantnych smsków, moim zdaniem chce zaliczyć, ale się boi że to się wyda i żona go kopnie w dupę.

Gość gość
powiem ci szczerze napluj mu w twarz i daj po ryju,jakiś kretyn,śmieć. porozmawiaj z jego żoną,a dowiesz się co to za typ.