Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem się na niego złościć. Jak zacząć nienawidzić??

Polecane posty

Gość gość

kiedyś bardzo skrzywdził mnie chłopak. Strasznie to przeżyłam bo to co zrobił naprawdę było podłe. Rzecz jasna nie jesteśmy razem. A mnie jakoś dalej to boli. Chciałabym być zła, cholernie zła, może nawet chciałbym go znienawidzić. Wiem, że tak byłoby mi łatwiej żyć. Obecnie jedynie jest mi przykro i nie potrafię mu nawet źle życzyć. Wręcz przeciwnie- nie chciałabym aby był nieszczęśliwy. Jednak muszę zadac to pytanie- jak zmienić nastawienie? Co zrobić? Uważam, ze inaczej mi nie przejdzie.

Gość gość
masz 15 lat! dojrzejesz za 10 lat

Gość gość
nie, nie mam 15 lat. Pytam bo nie umiem sobie radzić z tym.

Gość gość
przebacz mu

Gość gość
próbuję, cały czas próbuję. Tylko to jest cholernie trudne. W życiu nic mnie nie kosztowało tyle nerwów i wysiłków co właśnie ta cała sytuacja. Oddałabym wszystkie pieniądze, wszystko co mam aby się uwolnić od wspomnień bo nie umiem być szczęśliwa. I trudno nawet się do tego przyznać, wszyscy myślą, że jestem zadufaną w sobie snobką, która ma wszystko. A ja jestem po prostu nieszczęśliwa.

Gość gość
kochasz go?

Gość gość
sama nie wiem. Nie potrafię tego określić. To był mój pierwszy chłopak. Ciężko mi powiedzieć, czy to było bardziej głębokie czy po prostu tak bardzo brakowało mi uczuć.

Gość gość
ale co Ci konkretnie zrobił?

Gość gość
Mam to samo do swojej byłej, a raczej miałem... znienawidzić jej nie potrafiłem, bo uważam ją za wartościową dziewczynę, choć również zrobiła mi wielkie świństwo i zachowała się jak niedojrzała małolata. Jedynym sposobem jest nie myśleć, zapomnieć, wyrzucić z głowy... wtedy masz to w d***e i jest ci to obojętne :)

Gość gość
konkretnie wolałabym nie pisać- raz- wolałabym być zupełnie anonimowa a to co zrobił było dość charakterystyczne i ktoś mógłby mnie poznać a dwa- dużo by mnie to kosztowało jeśli chcialabym to wszystko opisać.

Gość gość
po co? szczesliwsza od tego nie bedziesz, krzyz mu na droge i zajmij sie soba

Gość gość
wiem, że nie będę. Staram się nie myśleć ale on ciągle mi się śni... Potem cały dzień chodzę jak struta.

Gość gość
jak bylam dzieckiem projektowalam sobie sny to wychodzi :D po prostu nie mysl o nim przed zasnieciem, mysl o czyms co chcesz zeby ci sie snilo

Gość gość
będę musiała też tego spróbować :)

Gość gość
Życie uczuciowenie umiem się na niego złościć. Jak zacząć nienawidzić?? Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat nie umiem się na niego złościć. Jak zacząć nienawidzić?? gość dziś kiedyś bardzo skrzywdził mnie chłopak. Strasznie to przeżyłam bo to co zrobił naprawdę było podłe. Rzecz jasna nie jesteśmy razem. A mnie jakoś dalej to boli. Chciałabym być zła, cholernie zła, może nawet chciałbym go znienawidzić. Wiem, że tak byłoby mi łatwiej żyć. Obecnie jedynie jest mi przykro i nie potrafię mu nawet źle życzyć. Wręcz przeciwnie- nie chciałabym aby był nieszczęśliwy. Jednak muszę zadac to pytanie- jak zmienić nastawienie? Co zrobić? Uważam, ze inaczej mi nie przejdzie. gość dziś masz 15 lat! dojrzejesz za 10 lat gość dziś nie, nie mam 15 lat. Pytam bo nie umiem sobie radzić z tym. gość dziś przebacz mu gość dziś próbuję, cały czas próbuję. Tylko to jest cholernie trudne. W życiu nic mnie nie kosztowało tyle nerwów i wysiłków co właśnie ta cała sytuacja. Oddałabym wszystkie pieniądze, wszystko co mam aby się uwolnić od wspomnień bo nie umiem być szczęśliwa. I trudno nawet się do tego przyznać, wszyscy myślą, że jestem zadufaną w sobie snobką, która ma wszystko. A ja jestem po prostu nieszczęśliwa. gość dziś kochasz go? gość dziś sama nie wiem. Nie potrafię tego określić. To był mój pierwszy chłopak. Ciężko mi powiedzieć, czy to było bardziej głębokie czy po prostu tak bardzo brakowało mi uczuć. gość dziś ale co Ci konkretnie zrobił? gość dziś Mam to samo do swojej byłej, a raczej miałem... znienawidzić jej nie potrafiłem, bo uważam ją za wartościową dziewczynę, choć również zrobiła mi wielkie świństwo i zachowała się jak niedojrzała małolata. Jedynym sposobem jest nie myśleć, zapomnieć, wyrzucić z głowy... wtedy masz to w d***e i jest ci to obojętne usmiech.gif gość dziś konkretnie wolałabym nie pisać- raz- wolałabym być zupełnie anonimowa a to co zrobił było dość charakterystyczne i ktoś mógłby mnie poznać a dwa- dużo by mnie to kosztowało jeśli chcialabym to wszystko opisać. gość dziś po co? szczesliwsza od tego nie bedziesz, krzyz mu na droge i zajmij sie soba gość dziś wiem, że nie będę. Staram się nie myśleć ale on ciągle mi się śni... Potem cały dzień chodzę jak struta. gość dziś jak bylam dzieckiem projektowalam sobie sny to wychodzi smiech.gif po prostu nie mysl o nim przed zasnieciem, mysl o czyms co chcesz zeby ci sie snilo Inne tematy z tej kategorii Jak rozkochać dziewczyne? związki na odległość!!! gość dziś będę musiała też tego spróbować usmiech.gif