Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nikanika

Huśtawka

Polecane posty

Chciałabym przytoczyć sytuacje z mojego życia... Jestem z moim chłopakiem od prawie 3 lat. Od lipca tego roku jesteśmy narzeczeństwem... Czasem układa nam się wspaniale, jesteśmy zakochani w sobie jak pierwszego dnia, a czasami jest odwrotnie o 180 stopni. Jestem osobą uczącą się, więc rzadko kiedy mam swoje pieniądze... Ostatnio doładowałam sobie specjalnie telefon (bardzo rzadko to robię) i chciałam zrobić niespodziankę mojemu narzeczonemu i zadzwonić do niego. Z uśmiechem i dobrym humorem do niego zadzwoniłam, on rozmawiał przez chwilę ze mną, a nagle zaczął po mnie krzyczeć, że mam mu dać spokój, że mam nie dzwonić. Było to dla mnie ogromnym ciosem i zaskoczeniem. Ze łzami w oczach zakończyłam rozmowę... Poźniej mnie przepraszał za to... Dzisiaj sytuacja się powtórzyła.. Cała zestresowana przed egzaminem zadzwoniłam do niego, żebym jakoś czuła jego wsparcie, a on na to, że nie chce mu się gadać, że on już kończy, że to znowu ja coś zrobiłam. W ogóle nie mogę zrozumieć jego zachowania. O co w tym wszystkim chodzi?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować