Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie tu kogos, bo ja nie

Polecane posty

Gość BiałKa
Hura! Czekaj, nie edytuj posta prtscrna zrobię :D

Gość Pani eL
Czy lajk to rodzaj kanapki? Bo jeśli tak, to i ja poproszę 😴

Gość gość
Wilka lubie, choć nie dam się ani zerżnąć od tyłu, ani nie pozwolę oklepać sobie dupska :-O a Bieszczady to żabi skok ode mnie :-P

A może Świstak jest kolejnym projektem Twojego projektu, który zerwał się z łańcucha i zaczął wieźć swój własny, niezależny od nikogo żywot?

Gość Najszybszy w mieście
czyli kogo by nie zaczepić to projekt:O gdzie ja k***a trafiłem :O

Gość Pani eL
Co z moją kanapką? Czy to też może jakiś cholerny projekt kanapki tylko?

Jeżeli Kusza jestem Twoim projektem, to Ci nie wyszedł. Następnym razem postaraj się bardziej. Albo zrób upgrade projektu do wersji Toledo2.0.

Gość gość
Jacy żałośni ludzie.Zastanawia mnie jak nudne musicie mieć własne życie by tworzyć nowe byty,najwidoczniej własne-te realne to miałkie wegetowanie żony w balzakowskim wieku ,faceta z brzuchem i przerośniętym ego itd itp.Gdyby to jeszcze za monitorem siedziała jakaś Winslet czy Spilberg zrozumiałe byłoby to kreowanie,tworzenie.Pompowanie byle postaci przez nic nie znaczące popierdółki które są święcie przekonane że znaczą cokolwiek bo potworzyli sobie dziesiątki nicków i wcieleń.Bez znaczenia dla nikogo,tylko dla nich samych.Kabaret karłów.

Gość gość
Zblazowane to wszystko.Myślę zawsze obrazami więc i teraz się posłużę.Wasza "wesoła twórczość" przypomina mi scenę z polskiego filmu.Zagrzybiały,rozpadający się dworzec.Nagłe gong i pani z mikrofonu zapowiada wjazd pociągu.Po polsku,potem po angielsku.No właśnie.Kiedy czyta się waszą pisaninę odbiorca widzi że wychodzi wam to jak udawana angielszczyzna z pyzą w ustach

Gość gość
A ja was lubię. Wiele osób tutaj jest podobnie zagubionych jak ja, a poza tym z wami czuje się mniej samotnie ❤️

"kobiety nie lubią mężczyzn bez wad" xxx W pierwszym porywie miałem pochwalić sie implikacjami wyłaniającymi sie z tej tezy (które to oczywiście dostrzegłem jako pierwszy) ale naszlo mnie na rozważania nad przyczynami takich preferencji (głównie dlatego, że wszakże ze względu na implikacje teza takowaz zaistniała) i już nie jestem taki radosny:(

Gość Gabriella198
lubie senora toledo,niecierpie narcystycznego koke :P

Ja lubię tu więcej osób niż bym chciał. Wymienianie nicków nie ma tu sensu, bo nie wybaczył bym sobie jakbym kogoś pominął. :)

Właściwie, to łatwiej mi napisać kogo nie lubię, bo to jedna osoba. Socjopata, nakierowany tylko i wyłącznie na w swoim mniemaniu o sobie jako najbardziej kontrowersyjnego człowieka. Dno, dna w jaki sposób to robi. :O Kompletne zero... już pomarańcze wykazywały się większą finezją niż Srata Mamuta. :O

a nawet nie wiem ale wychodzi na to, że tak. teraz pewnie powiesz żebym się bujał..😭

Gość gość
Ja lubię Kuszę 👄

Nietrudno zobaczyć, kogo lubię. Jest też kilka osób których zdecydowanie nie lubię... ale staram się trzymać od nich tak daleko, jak pozwalają na to gabaryty forum :P

Gość słodki pomaranczowy onanista
ja lubie lafiryndy w kazdym wieku, kolorze i wadze

Gość wilku qqqq
lubie ciekawską

Gość Świstak trojański
Dlatego właśnie staram się nie roztrząsać tu swoich wad. Żeby nie stać się wyłącznie obiektem seksualnym. ;)