Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuszenie

Polecane posty

Gość gość

Witam.mam pytanko. Dziewczyny czy naprawde specjalnie kusicie??zdejmowanie bucików i kuszenie stopami?rozchylanie nóg? Jakies przygody??

Gość gość
Autorze-zadawanie pytan odnosnie plci-facetkom mija sie zupelnie z celem jaki chcesz osiagnac.Ta sama facetka bedzie Tobie dawala zupelnie rozne,czesto przeczace sobie odpowiedzi na to samo pytanie.Robia to dlatego ze gdy uzna ona o 12;15 ze odpowiedz "A'bedzie korzystna dla niej to ci odpowie ta odpowiedzia.O godzinie 14:30 moze uznac ze na to samo pytanie odpowiedz"D"bedzie lepsza bo przedstawi ja w lepszym swietle,to dostaniesz wlasnie ta odpowiedz.Pamietam jeszcze kilkanascie lat temu-"zadna facetka sie nie onanizowala"ze o ekshibicjonizmie nie wspomne...

Gość gość
masz racje przedmowco-jeszcze dodam ze facetka zawsze stanie w obronie wlasnej mplci i nie jest wazne czy ma racje i czy jest to np.moralne.One maja cos co sie nazywa solidarnosc jajnikow.

Gość gość
Odpowiedzi na pytania dotyczace facetek uzyskuje sie mozolnymi,wieloletnimi badaniami gdzie na przestrzeni np.10 lat mozesz miec oglad.Biorac pod uwage 1 mln odpowiedzi i do tego jeszcze fakty z zycia,mozesz wyciagnac wlasciwe wnioski odnosnie tego co cie interesuje.Musisz byc bardzo mlody ze tego nie wiesz.

Każda kobieta robi to naturalnie jeśli mężczyzna z którym jest podoba jej się. A wszystkie takie wymyślne scenariusze mogą wyjść niezręcznie czy nienaturalnie jeśli się podchodzi do nich jak do etapu uwodzenia. Teraz przechodzimy dalej i zdejmę but. Wszystko musi być naturalne w swoim rytmie..

Gość gość
Mnie siostra żony kusi. Nie przepuści żadnej okazji,żeby się przytulić lub otrzeć,po domu chodzi roznegliżowana,Np.dziś w kuchni w stringach i górze od piżamki,takiej do pępka robiła sobie śniadanie a jak schylała się do szafki po musli,to jej tyłek miałem prawie przed nosem. Po kąpieli owinięta ręcznikiem przez godzinę czy dwie się za czymś kręci,prosi by zapiąć jej sukienkę czy spódnicę albo ocenić czy biustonosz dobrze przylega a wieczorami kombinuje,żeby długo być z nami. Kiedy podzieliłem się z żoną moimi obawami o emocjonalnym stanie jej siostry,to popatrzyła na mnie dziwnie i powiedziała,że przecież ona staje się kobietą i ma swoje potrzeby a ja widocznie wpadłem jej w oko.Jak powiedziałem,że to przecież jej siostra rodzona,to ona mówi ważne żeby jej było dobrze a jej ,czyli żonie nic nie ubędzie,jakbyśmy doszli do porozumienia i czasami bym poświęcił trochę czasu jej siostrze.My mamy po 30 lat,z tego 6 lat po ślubie,mamy 3 letnią córeczkę a ona jest nastolatką,dopiero w wakacje skończyła 18. Po tej rozmowie z żoną sam nie wiem,czy one we dwie czegoś razem nie ukartowały,czy nie są w zmowie. Jej siostra to bardzo ładna dziewczyna,lecz przecież jeszcze kilka lat temu nosiłem ją na rękach jako małą smarkulę.

Gość gość
Jej normalnego pytania nie mozna zadac...chodzilo mi o sytuacje które sie zdarzyly...a takie madrzenie sie nie ma sensu..jej zwykle pytania napewno jakas kobieta ma jakies doświadczenie ze świadomym kuszeniem nieznanego faceta!!!!!

Gość gość
Kobieta powinna mieć przez całe życie tylko jednego partnera seksualnego. Takie są zalecenia w Piśmie Świętym. Za każdego następnego będą potępione na wieki. Kobieta która kusi to pusta lalka, która ma pstro w głowie i na pewno zostanie wykorzystana w przyszłości. Nie ma co się dziwić, że potem są gwałty i inne przestępstwa!

Gość gość
Jakiś dewot(dewotka)tu zagląda. Czego tu szuka ? Ksiądz nie dał dziś obciągnąć i czegoś brak?