Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depresja po utracie pracy

Polecane posty

Gość gość

witajcie. wiem że utrata pracy jest zawsze dość ciężkim przeżyciem, ale u mnie spowodowała depresje. Bardzo silną, podsysaną od 3 miesięcy porażkami w poszukiwaniu nowego zajęcia... jestem przerażony tym co się dzieje wokół mnie. Kredyt brak perspektywy pracy, niskie kwalifikacje pomimo idealnej kariery lidera na polskim rynku.... poprostu dramat dla mnie, bo nawet w biedronce mnie nie chcą. sam sobie dałem czas do 17 listopada. Wyznaczyłem cel i muszę coś mieć w głowie.. bo wariuje. jaki macie swój sposób na walczenie z zmieniającymi się nastrojami.. wachaniem stanu psychicznego ?? Mi proszki już nie pomagają... odbijają mi się tylko czarnymi myślali i pomysłami jak się zabić. Potrzebuje czegoś aby się uspokoić aby zluzować...

Gość gość
Tez tak mialam, w koncu wzielam anydepresanty i pomogly. Wychodze na prosta, ale dluga droga. Staram sie codziennie stawiac sobie maly cel i powoli bardzo powoli malymi krokami do przodu. Pozdrawiam i zycze wyjscia z tej sytuacji.

Gość gość
dziekuje.

Gość gość
na prace nie ma recepty,jest cierpliwosc , powodzenia!

Gość gość
Moze wyda Ci aie to smieszne, ale wez sobie kotka. Od razu wyjdziesz z depresji. Nie myslałes o zalozeniu wlasnej firmy?