Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SpelnioneMarzenie

Agroturystyka wiejski wypoczynek

Polecane posty

Dzień dobry, Zapraszamy do nowo powstałego Gospodarstwa Agroturystycznego "Spełnione Marzenie" - województwo Kujawsko-Pomorskie. U nas można odpocząć, oderwać się od rzeczywistości, pooddychać świeżym powietrzem :) Działka graniczy z lase, wokół pola i łąki - piękne widoki :) Zapraszam na naszą stronę oraz FB :) Do zobaczenia!

Gość gość
chętnie przyjadę kotku, bo pewnie jesteś śliczna Marek

Gość gość
pytanie do autorki tematu: jak najłatwiej do Ciebie kotku dojechać ? pociągiem, autobusem ?

Gość gość
Wielkie dzięki, ale prawda jest taka, że u obcych ludzi na agroturystyce zawsze sie nudzę. Sama jeszcze mogłabym przyjechać, ale muszę zabrać rodzinę, albo chociaż męża :p Sama chętnie bym sobie poczytała w spokoju, poszła na spacer, ale z nimi się nie da bo oni od razu muszą mieć cale mnóstwo atrakcji, a cisza i spokój to nuda :o

Gość gość
do autorki tematu: Spełnij kotku moje erotyczne marzenia. Krzysiek

Gość gość
wzorowałaś sie na pierwszej miłości i to będzie twój życiowy błąd

Gość gość
ja polecam odpoczynek nad jeziorami naszymi polskimi - np gizycko i czarter jachtow ( www.evita-jacht.pl ) fajna sprawa to jest, bo juz nie raz bylam i w przyszle wakacje zamierzam rowniez jechac:)

Gość gość
uwielbiam taki rodzaj wypoczynku! może dlatego że na co dzień mieszkam w dużym miescie, a jeśli uda się zaliczyć już jakiś urlop to nigdzie tak nie odpocznę jak w agroturystyce ;) ostatnio bylismy tutaj - http://www.goscinna-zatoczka.pl/ wspaniałe miejsce na nocleg w okolicach Dolnego Śląska. Jest piękny zalew, mozna dla aktywności wyskoczyć na rowerek lub do miasteczka po zakupy i wypoczywać ;)

Gość gość
Ja też zastanawiam się nad dołączeniem do mojego gospodarstwa małego obiektu agroturystycznego. Oczywiście wiązałoby się to z nowymi inwestycjami. Niedawno miałem montowane ogrodzenie elektryczne od firmy www.pwborys.pl.

Gość gość
Ja mam bardzo fajna miejscówkę jeżeli chodzi agroturystyczne - Hajdukach czyli natura i konie. Jeżeli ktoś z was ma dość wielkiego miasta, hałasu czy jest po porostu zmęczony i chce odpocząć to warto tam pojechać obcować z naturą w http://hajduki.info/.

Gość gosc

Godnym polecenia miejscem jest kwatera www.agroskalka.pl. Można tam wypocząć i naładować akumulatory. Sielskie klimaty i miła atmosfera. Wyjątkowe i niezapomniane przeżycia zapewnione.