Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy mężczyzna wrabia w dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Co zrobiłabyś, jeśli chłopak oszukałby Cię w kwestii zabezpieczenia (podmienił tabletki , przedziurawił prezerwatywę) abyś zaszła w ciąże, mimo, że nie chcesz jeszcze być mamą, a jedynie on chce cie zatrzymać przy sobie oraz chce być lepiej "ustawiony" w kwestii finansowej, wchodząc do twojej rodziny? Dodam, że teraz jest pewny, że z nim będe, no bo jak mogłabym zniszczyć dziecku rodzine i dzieciństwo, skoro on nas kocha? Wybaczyłybyście takie oszustwo?

Gość gość1a
Byłam w takiej sytuacji. Chłopak przedziurawił prezerwatywę. Usunęłam ciążę, z chłopakiem się rozstałam. To nie był czas na takie rzeczy.

Gość gość
absolutnie nie wybaczyłabym!

Gość gość
Usunęłabym taką ciążę, bo to taka sama ciąża, jak z gwałtu. Z chłopakiem na pewno nie byłabym dłużej. Jak można związać się z podstępnym, egoistycznym oszustem?

Ale jak podmienil tabletki? To kobieta nie patrzy na opakowanie, nie widzi różnicy?

Gość gość
Dlaczego usunąć dziecko . Seks zawsze moze skonczyc sie ciążą mimo zabezpieczeń . Macie pewność , że to wasi faceci tak kombinowali ?

Gość gość
Z tymi tabletkami to tez nie rozumiem jak niby ma podmienic ale.. jakbym byla w takiej sytuacji to napewno bym nie usunęła. Dziecko nie jest niczemu winne. Nie wiem czy bym sie z nim związała. Jesli tak to napewno chcialabym podpisania intercyzy skoro jemu zalezy na kasie.

Gość gość1a
Ja mam pewność, bo się przyznał. Przekombinował, nie spodziewał się, że ciążę usunę. A mi jakby ktoś w łeb rąbnął. Uświadomiłam sobie, że już zawsze byłabym z nim związana. Żałuję jedynie tego, że trzeba było tak skrajnej sytuacji, abym wreszcie zdołała od niego odejść.

Gość gość
ja ciąży nie usune, bo dziecko niczemu nie zawiniło, a ma prawo do życia. gość - właśnie w tym problem, że było świetnie między nami, aż w końcu zaczął coraz bardziej mnie ustawiać, naciskać... miałam już dość, zerwałam - a pare dni później się okazało, że już 10 tydzień ciąży. (btw czyli od początku, jak zaczęśliśmy uprawiać sex to on podmieniał tabletki i dziurawił prezerwatywy ) :(

Gość gość
z tymi tabletkami to było tak - "kochanie ja ci je kupie, daj mi recepte " więc mu dałam i przywiózł mi opakowanie tabletek antykoncepcyjnych z blistrami jakiś tabletek. ufałam mu, że to są te, nie mogłam się przecież spodziewać, że wszystko to bójda, a tabletki włożył jakieś inne ...

Gość gość
ja bym mu wybaczyła, no bo popatrz - masz kochającego ciebie chłopaka i będziecie mieli wspólnie dziecko. nic, tylko żyć. nie jedna ci zazdrości, a po jakimś czasie żal do niego ci przejdzie hm

Gość gość
nie zgadzam się z autorka wyżej. może i ją kocha, ale jest egoistą, skoro podjął decyzje za nich dwoje. oskarżyć chama o alimenty, chyba, że nie masz warunków, by żyć z dzieckiem sami, wtedy to już inna sytuacja, ale możesz za jakiś czas sobie kogoś znaleźć i bez skrupółow zostawić go

Gość gość
Jak mozna nie zorientować się ,jesli chodzi o sparwę z tabletkami.Przecież tabletkę z blistra trzeba "wyjąc" raczej nie mogłoby umknąć twojej uwadze,że opakowanie jest naruszone.Poza tym jeśli to były tabletki jednofazowe,mają one identyczna dawkę hormonów w każdej pigułce.Namieszac można jeśli bierze się dwu lub trójfazowe.

Gość gość
Co ty pierdzielisz, na tabletkach antykoncepcyjnych są charakterystyczne oznaczenia dni tygodnia, strzałki , żeby prawidłowo przyjmować i jest nazwa leku Taaa, inne włożył, Rutinoscorbin albo Vitaral :P A ty nie widziałaś, że to jest coś innego, to co nie wiedziałaś jakie tabletki ci gin przepisał, dobra dobra; nie ciśnij tu kitu z podmienianiem tabletek

Gość gość
były ponumerowane i oznaczone, ale nie były antykoncepcyjne tylko hormonalne , poprostu ukradł matce pudełko, a ona ma usuniętą macice . nie wydawaj osądu póki nie wiesz all

Gość gość
Jejku, temat z doooopy! Ja nie uprawiam seksu z kimś kogo nie kocham i z kim nie chce być. Jak decyduję się na współżycie to z kimś kto jest dla mnie całym światem itd. więc nawet jeżeli mnie "wrobi" w dziecko-jeżeli tak się w ogóle da, to przecież nasze dziecko kochamy się i przez mysl by mi nie przeszło pozbyć się dziecka.

Gość gość
obłudni i okrutni są ludzie. " po trupach do celu "....

Gość gość
No to autorko masz teraz karę za to, że bzykasz się z jakimś debilem. Sama też jesteś debilka jak nie zauważyłaś po nazwie idiotko że to nie te tabletki?? Przecież nazwa jest wszędzie wypisana:) weź spadaj z tym prowo bo beznadziejna jesteś.

Gość gość
Co zrobiłabyś gdyby...uwielbiam takie idiotki co zadają takie idiotyczne pytania. Ty już chyba nie masz co gdybac?! Bo ciąża już jest, więc albo urodzisz albo usuniesz innego wyjścia nie masz?! A takiego faceta bym kopnela w d**e.

Gość gość
No to przecież na tych niby podmienionych tabletkach była inna nazwa leku. Nie patrzysz co bierzesz ? Ciekawe co matka na to, że jej tabletki wsiąkły :P Wymyślaj dalej

Gość gość
niektóre kobiety robią tak mężczyznom, ale nie spotkałam się jeszcze z odwrotną sytuacją. Alimenty i spotkania z ojem i do widzenia, a ty ułożysz sobie jeszcze życie...

Gość gość
Koleś który robi coś takiego jest dla mnie psychopata. Do końca życia bym się zastanawiała będąc z takim czy by mi trucizny nie sypal jak byśmy się klocili. Sorry Ale to nie jest normalne.

Gość gość
nie udawajcie świętoje bliwych , bo ludzie się zmieniają , on tez się zmienił ale nie dał mi szansy odejść od siebie, nie kumacie?

Gość gość
gość dziś No to autorko masz teraz karę za to, że bzykasz się z jakimś debilem. Sama też jesteś debilka jak nie zauważyłaś po nazwie idiotko że to nie te tabletki?? Przecież nazwa jest wszędzie wypisana weź spadaj z tym prowo bo beznadziejna jesteś. zamiast podnosić głos i mnie obrażać, to podnieś poziom swoich argumentów szmato

moim zdaniem kobieta, która nie zauważy, ze tabsy są inne jest, delikatnie mówić, mało rozgarnięta... Zreszta podobnie jak kobieta, która uprawia seks z kimś, kto "się zmienił". A co bym zrobiła? Rozstałabym się z takim mężczyzną. Nie buduje się związku na oszustwie w tak waznej sprawie.

Gość gość
" podnieś poziom swoich argumentów szmato" Lala nie spinaj się tak, hormony podmienione chyba ci tak buzują :P

Gość gość
To pi chuj zakładasz raki topik idiotko a potem się wkurzasz jak ci ktoś napiszę że debilka jesteś. Niestety ale jesteś. A skoro twój kochaś się zmienił to spieprzaj z nim śpiochy kupować dla noworodka i łazcie za rączkę szczęśliwi.

Gość gość
To jest nic moj chcial dziecko bylismy zareczeni mielismy sie pobrac za kilka mies ...okazalo soe z jestem w ciazy bylo dobrze fajnie cieszylismy sie ..wiecie jak teraz jest? Jestem 14 tc od ponad 2 tyg sama zostawil mnie jak lezalam w szpitalu ..bez pracy bez kasy perspektyw . A teraz sie spotyka z inna z dzieckiem to jest bol ...i co ja mam teraz zrobic? ...ola

Gość wifigdańsk
autorko ja tez nie rozumiem jak mmoglas nie zauwazyc ze tabletki sa inne. to znaczy mam rozumiec tak,ze dostałas receptę z nazwą leku (np amox-tak wymyslam bo nie znam nazw tabletek antyk.) a chłopak przywiózł ci bemox. to co nie kapnęłaś sie ze dalas recepte na inne leki a dostałąs inne? toc chyba jak dostajesz nowe leki to sklad i zastosowanie się czyta po co to itd. ja zawsze czytam ulotkę mimo ze lekarz przepisał to zawsze dfla ostrożnosci trzeba przeczytac co się przyjmuje. a gdyby to były tabletki na rozwolnienie? oj byłoby wesoło... naprawde wybacz ale jesli twoja opowiesc jest prawdziwa w co trudno uwierzyc to po prostu sama się wkopałaś i miej pretnsje nie do chłopaka ktory wykorzystał twoją głupotę ale do samej siebie.