Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Daniel

Polecane posty

Gość gość

To jedyne imię, które się podoba zarówno mi i mężowi... Co sądzicie?

Gość gość jjnb
Skoro sie Wam podoba to tak nazwijcie. Wiadomo przecież ze każde imię ma swoich zwolenników i przeciwników, nie znajdziesz imienia zeby sie wszystkim podobało

Gość gość
Mi to imie zle sie kojarzy i to bardzo zle co za tym idzie nie podoba mi sie,ale chyba imie samo w sobie zle nie jest.

Gość uknił
Mnie się nie podoba. Kojarzy mi się z synem koleżanki który mówił mając 6-7 lat: A wie ciocia? zrobiłem kupkę, taką dużą kupkę. A do matki wciąż wołał: mamo kupka. Dlatego dla mnie to imię jakieś z/a/s/r/a/n/e jest

Gość gość
A czemu w ogóle o to pytasz? Wam sie podoba a to najważniejsze.

Gość gość
Jasne, ale czasami ktoś coś doradzi, np. podobało mi się imię Teodor, ale jak zaczęłam o nim czytać to wielu ludzi kojarzy je z psem z Czterech Pancernych... A nie chciałabym, aby imię mojego dziecka kojarzyło się ludziom z psem ;p Chociaż jak piszesz wszystkich nie zadowolisz..

Gość gość
Uknił mi się podobało Wojtek dopóki nie poznałam na studiach swojego wykładowcę o tym imieniu... Do tej pory jak go wspominam to jestem wściekła i imię przestało mi się podobać... Ale charakter dziecka chyba nie ma wiele wspólnego z imieniem... ;)

Gość gość
ok, normalne imię

Gość gość
Moj byly ma tak na imie bylam z nim 10 lat do ploki nie zaczal pic swietny faxet. Wesoly, szczery, lojalny, wierny, pomocny, towarzyski. Imie samo w sobie tez fajne. Znam tez innych Danieli i powiem Cie, ze wyzej wymieniobe cechy charakteru moge przypisac do kazdego.

Gość LaDy MaMa
To imię jest na mojej liście imion dla dziecka. Bardzo prawdopodobne że nazwę któregoś tak. Jestem w 15 tygodniu ciąży bliźniaczej. Podoba mi się jeszcze: Dominik, Mikołaj, Nikodem i Kacper.

Gość gość
U nas miał być Daniel, jest Nikodem :)