Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam juz sily....

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat od 2 lat mieszkam z facetem. Ostatnio nie mam na nic sily. Wstaje o 4 rano po pracy robie obiad sprzatam piore gotuje wszystko w domu potem sie ucze bo studiuje i tak mija mi kazdy dzien, spie po 5-6 godzin. W miesiacu mam tylko 2 dni wolnego przy czym oczywiscie nie jest to wolne od codziennych obowiazkow. Zawsze sobie dawalam rade a ostatnio nie moge z niczym zdazyc ciagle mam nowe obowiazki, nie chce zawalic studiow a nie mam zbyt wiele czasu zeby sie uczyc. Chcialabym byc dobra dziewczyna, zrobic idealnie wszystko w domu ale nie daje rady. Chlopak ciagle narzeka ze cos zle zrobilam. Poradzcie jak dac sobie rade z wszystkimi obowiazkami. ps. Nie napisalam ale dla siebie w ogole nie mam czasu

Gość gość
moze chlopak przejmie częsc twoich obowiazkow domowych?

Gość gość
Nie musisz byc wcale dobra dziewczyna ,bo takie sa kopane t zadek przez zycie , mysl o sobie i odpoczywaj.

Gość gość
Mowilam ze nie daje sobie rady ( nie oczekiwalam bog wie czego po prostu chcialam zeby mnie wsparl jak mi ciezko) powiedzial ze to o mnie swiadczy jak wyglada dom i ze kobieta go prowadzi a on napewno nic nie bedzie robil.

Gość gość
a ile twoj chlopak ma lat? niezle sie urzadzil:) ma sluzaca, sprzataczke, kochanke, bankomat no no

Gość gość
dam Ci rade, ktorej z pewnoscia nie posluchasz zostaw go na jakis czas, odpocznij, wroc do rodzicow, jestes mloda nie musisz byc niewolnica jakiegos fagasa

Gość gość
30 on pracuje i zarabia duuuzo wiecej i ciagle mi wypomina ze ja zarabiam malo

Gość gość
Ma 30 lat zarabia duzo wiecej i mi wypomina moje niskie zarobki

Gość gość
po co ci taki ktos? jaka masz korzysc z tego zwiazku? po co z nim jestes? tylko nie gadaj p*****l o milosci bo mozgu tez trzeba uzywac

Gość gość
albo jestes trollem I robisz sobie jaja, albo ... no coz- uciekaj od goscia gdzie pieprz rosnie, bo jak nie to za 10 lat bedziemy czytali kolejne Twoje posty, tylko wzbogacone o to, ze jeszcze obrabiasz sama dzieci I jestes na najlepszej drodze do depresji. Szkoda zycia

Gość gość
jestes mloda i naiwna zrozumiesz to za jakis czas on ciebie wykorzystuje i nie szanuje

Gość gość
Kiedy nie pracowalam wszystko bylo ok mial idealnie posprzatany dom, wyprane, zrobiony obiad czesto ciasto ale teraz brakuje ki czasu i ostatnio sil a ciagle sie stresuje i denerwuje i nie moge skupic na nauce

Gość gość
Napiszę Ci prawdę: lepiej nie będzie. Będzie gorzej. Im bardziej będziesz się starać, tym gorzej on będzie Cięąóął. Będziesz popychadłem od czarnej roboty, pasożytem z najniższą krajową. Jeszcze dziecko sobie zróbcie - wdepniech w bagno na dłuugo. Idz na terapię i zadbaj o własne poczucie własnej wartości, bo źle z Tobą.

Gość gość
po co jej terapia wystarczy ze zacznie myslec

Gość gość
Chcialam dla niego jak najlepiej ale on dla mnie nic nie robi i mysli tylko o sobie. Wszystko robi tak zeby jemu bylo wygodnie

Gość gość
musisz mu wiecej dogadzac:D lepiej sprzatac szybciej moze pij wiecej kawy albo wstawaj wczesniej bo misiu bedzie niezadowolony z obslugi:D

Gość gość
Teraz uwazam, ze jestem na tyle beznadziejna ze nie potrafie zrobic wszystkich obowiazkow tak jak nalezy

Gość gość
zgadzam sie z toba:)