Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam faceta i udaje przed nim, że jestem bogata...a jestem biedna...

Polecane posty

Gość gość

On jest z bogatego domu, jego ojciec jest notariuszką a matka dentystką, ma wypasiony dom, ojciec jezdzi wypasionym blyszczącym BMW, matka to samo drogie auto :O naściemniałam, że moj tata ma firme transportową, a mama jest z zawodu kucharką, potem poszła na studia i została ksiegową i teraz ma wlasne biuro rachunkowe :O a prawda jest taka, ze moj ojciec BYŁ kierowcą w PKS, teraz jest na wczesniejszej emeryturze i pracuje jako palacz w kotłowni i cieć na bramce w zajezdni autobusowej :O a mama owszem z zawodu jest kucharką, ale pracuje jako sprzątaczka :O

Gość gość
notariuszką = notariuszem bląd :O

Gość gość
Hmm to jak udajesz poza sciemnianiem?Chodzisz w podrobkach chanel i dior?:D Przeciez po ubraniu i innych dodatkach widac kto ile ma ( zazwyczaj )

Gość gość
i tak za chwilę się wyda, kłamstwo ma krótkie nogi? po co Ci to kłamstwo? To może tylko naruszyć jego zaufanie do Ciebie.

Gość gość
jasne dlatego ja ubieram sie w wypozyczalni kostiumow jazda na maxa :classic_cool:

Gość gość
a to trzeba ubierac sie u Diora zeby udawac bogatą ? moja szefowa, wlascicielka duzej firmy ubiera sie jak ''baba'', szmaty jak z biedronki i bazaru, widac ze taniocha a forsy ma jak lodu. Wielka chałupa, śłużąca tzn gosposia jak to sie teraz mowi, drugi dom w Sopocie, kamienice w Warszawie i ziemie z domem na mazurach. Czasami sie zastanawiam po co jej tyle pieniedzy, nie umie sie ubrac, włosy byle jakie, z twarzą moglaby cos zrobic masakra. A co do tematu i tak to sie wyda autorko :) predzej czy pozniej, a jesli nie to po prostu sfiksujesz psychicznie. Nie da sie tak dlugo zyc, prowadzic jedno zycie normalne i drugie wymyslone :O