Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ja poderwac?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos pomoze ? Poznałam super dziewczyne ale nie mam pojecia jak mam do niej zagadac zeby delikatnie dac jej do zrozumienia ze mi się podoba. Nie moze to byc nachalne , boje sie odrzucenia , czy ktos ma jakies wyprobowane metody ?

Gość gość
dodam jeszcze , ze to troszkę inna sprawa gdy dziewczyna chce poderwac dziewczyne a inna gdy chlopak dziewczyne . jednak jesli faceci maja jakies subtelne metody to dlaczego nie ;)

Gość gość
a kim ty jesteś,rolnikiem czy betoniarzem????pisz co za zawód wykonujesz,wtedy dam ci radę.

Gość gość
Nie wiem w jakim kontekscie ja poznales, ale najlepiej jest najpierw znalezc jakis pretekst do rozmowy i zobaczyc jaka jest jej reakcja na Ciebie. Jezeli bedzie reagowala pozywytnie, to mozesz ja zaprosic na filizanke kawe. Jezeli bedzie chciala to sie zgodzi, a jezeli nie, to tez nie bedzie jakies straszne odrzucenie, bo w sumie mozna ludzi zaprosic z roznych powodow.

Gość gość
ile ty masz lat?

Gość gość
Chyba nie jest wazne ile mam lat , bo co to ma do rzeczy. Zawód tez nie jest istotny . Z tą kawą to calkiem dobry pomysł . Rozmawiałam już z nią miałam wrazenie że może gustowac w kobietach dobrze nam się rozmawiało jednak widzialam ze z kims pisze smsy i sie usmiecha takze boje sie ze kogos ma i ze wyjde na glupia a malo bede miala okazji zeby sie z nia widziec takze musze jakos dzialac

Gość gość
Przepraszam, myslalam, ze jestes facetem, ale moja rada i tak jest aktualna. Sprobuj i zobacz jak zareaguje. Jezeli sie nie zgodzi, to tak jak napisalam, ludzi zaprasza sie z roznych powodow, wiec tez nie bedzie z tego jakies wielkiej sprawy. Jeszcze raz bardzo przepraszam :-)

Gość gość
Nic nie szkodzi ;) Rada jest konkretna i na mój gust dobra także dziękuje ;) za jakiś czas bede miała okazję aby ją wypróbować ;) Właśnie dla lesbijek jest troche ciezej z tym podrywem nie dosc ze moze byc zajete , niezainteresowana to jeszcze hetero albo homofobem stad ten caly strach ;)

Gość gość
Zycze Ci powodzenia i trzymam za Ciebie kciuki:-) Kazdy ma prawo do szukania szczescia i napewno warto probowac.

Gość gość
Tak na wszelki wypadek - nie dziękuje ;) Mało kto jest tak życzliwy jak ty także naprawdę jestem wdzięczna i Tobie rownież zyczę powodzenia w życiu w każdej dziedzinie ;)

Gość gość
sram pod siebie i trochę wali smrodem:( jak mam ją przekonać,że tak maja niektórzy starsi faceci,mam się umyć? 😭

Gość gość
Ja też mam taką sytuację. Chciałabym ją zaprosić na kawę, ale to jeszcze nie ten moment. A Tobie autorko udało się???

Gość gość
A gdzie się poznałyście. bo skoro piszesz że ją poznałaś a nie wiesz jak zagadać?

Gość gość
Skąd jesteś, może to ja?

Gość gość
Tez poznałam super dziewczyne. Dawno nie czułam się tak dobrze w czyimś towarzystwie, chociaz nie znamy się zbyt dobrze. Niestety rzadko się widujemy.

Gość gość
ja sie zauroczyłam pewną osobą i nie mogę sobie poradzić z tym uczuciem

Gość gość
Do autorki tematu: skąd jesteś?

Gość gość
autorka ?:D les ?

Gość gość
aa to sorry niedoczytałam !spieprzam to nie dla mnie

Gość gość
no podpowiedzcie?