Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy duzo dzis zjadlam?

Polecane posty

Gość gość

rano:miseczka musli domowego z jog naturalnym obiad:zapiekanka z ziemiakami i warzywami na slodkiej smietanie z serem ( duzy gleboki talerz!) kolacja: pol serka wiejskiego Czy to duzo?? Ile to moze byc kalorii??

Gość gość
ciezko masz zobaczyc na jogurcie naturalnym i serku wiejskim ile ma kcal?? Dodać do tego te musli-zobacz ile mają rodzynki itd. nie wiem ile miałaś ziemniaków, śmietany i całej reszty w tej zapsie. Liczenie kcal to nie jest cieżka sprawa a jak nie potrafisz to kup se wage z kcal

Gość gość
czy to co dzis zjadlam to wiecej niz 1000kcal? Chce przejsc na taka diete nie glodzac sie, dzis nie bylam wogole glodna i w sumie moglabym sie tak odzywiac..

Gość gość
o boziu, szklanka smietany slodkiej ma prawie 700 kcal! ma-sa-kra! to 1000jak nic przekroczylam :o

Gość gość
z tym obiadem to zaszalas ;p ale ja dzisiaj jeszcze gorzej:( aż wstyd sie przyznać :/ rano cała pizza z biedronki ( ta z pieca kamiennego ) a ok 12stej bułka z boczkiem rolowanym i chrzanem. wiecej niz juz dzisiaj nie jem, bo i tak limit juz dawno przekroczony :(

Gość gość
no to tez ladnie :D Jeju co tu zrobic zeby sobie obrzydzic jedzenie :)

Gość gość
ja już mam tak rozwaloną przemianę materii, że nawet jak mało jem, to i tak nie chudne :(

Gość gość
po 1 jedz czesciej a mniej, po drugie tyle ile zjesz powinno byc zalezne od twojej wagi, wieku, wzrostu.. podaj wymiary to Ci pomoge;)

Gość gość
27lat, 158wzros, 60kg :o

Gość gość
To nie jest źle. Najważniejsze to jest to abyś przestrzegała że organizm potrzebuje w ciągu calego dnia pobierać energię z 10-15% z białek, 25-30% z tłuszczy 55-65 % z weglowodanów. Z tego co widze to spozyłas za dużo białka, ktore powinno stanowic do 15% dziennego spozycia a wspływa na zwiekszenie masy ciała. Kobiety aby schudnąć w przeciwieństwie do mężczyzn musi sie ruszać(taka genetyka). Musiz pić conajmniej . 1.8 l wody dziennie. Blonnik pokarmowy pozwoli Ci uregulowac metabolizm, Bogate w błonnik sa otreby owsiane ktore możesz dodawać do jogurtu naturalnego pomieszanego z owocami i lyżka miody myślę ze taki podwieczorek kazdemy by sie spodobał. idź do dietetyczki ona pomoże Ci zbilansować dietę.

Gość gość
Zwariowalas??? Co za idiotyczne pytanie. To logiczne ze malo zjadlas.oprocz tego ardzo zle. Posilkow ma byc 5 tak ciezko to zrozumiec??? Dajesz sobie 3 dziennie metabolizm zwalnia i ciezko sie chudnie bo przechodzi na tryb oszczednosciowy. Ja zjadlam platki z mlekiem ciastko zbozowe plus capuccino zupe pkmidorowa z gotowanym skrzydelkiem ryz z uprazonym miesem z kebaba i salata i ciemna kanapka z serkiem.

Gość gość
mam pytanie: jak wy jecie to musli z tym jogurtem, wsypujecie platki do jogurtu i tak jecie takie zimne niedobre? brrrr

Gość gość
no lepiej własnie otreby owsiane, owoce, łyżka miodu i jogurt wtedy jest dobre

Gość gość
ja robie musli z platkow owsianych, mielonego lnu,orzechow wloskich, winogrona, mandarynki , jablka i jagurtu naturalnego:) Zawsze robie wieczorem i rano mam gotowe sniadanko.Pychotka!