Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o schizofrenie , prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość gość

jestem chory na schizofrenie i jestem gruby ludzie sie ze mnie smieja mam pytanie czy gdyby wiedzieli ze jestem chory to czy by odpuścili i mnie nie wyśmiewali czy może był by ich inna reakcja ?

Gość gość
to smutne ze mi nie odpisujecie i to jest pewna odpowiedż na moje pytanie

Gość gość
to forum dla kobiet

Gość gość
jakie masz objawy?

Gość gość
pisałem w temacie / CZy byliście gnębienie w szkole / 3 post od góry i dalej

Gość gość
oto tekst byłem regularnie bity przez 4 lata podstawówki z roku na rok z coraz mniejszym nasileniem to smao w zawodówce 3 lata prezco potrefiem nawet 4 miesiąc ew roku nie chodzic do szkoły od 10 roku zyca tak było że siedziałem w domu ma teraz 29 lat i nielicząc szkoły to od 10 roku zycia nie wychode z domu w wieku 22 lat dowiedziałem sie ze choruje genetycznie na schiozofrenie od 6 lat mam rente 619 zł + ( donal tusk obiecał ze w marcu podniesie o conajmniej 36 zł może wiecej ) pielęgnacyjne 153 zł generalnie do konca zycia nie wyjed juz domu od czsu do czsu prubuje sie ztego dzwignąc i zyc normalnie ale to tra tylko 3 dni raz na 6 miesiecy 0d 4 lat ważę 150 kg 180 cm obecnie schudłe do 100 bo zrobieł sobie wporywie reemisji operacje zmniejszenia zoładka ale choroba wrucia i juz sie ztego nie wydostane czeka mnie 40 lat zycia wpokoju 2 na 3 m i z nadzieją ze p*****len na zawał serca zanim matka umże oraz to rz po smieci bug mnie uleczy i da wieczne szczęscie żyje czystymi marzeniami najczęściej że jestem kompozytorem muzyki filmowej generalnie jestem normalny mam 1000 % kontroli nad chorobą na zewnatrz nikt nie wie że jestem chory poza najbliższymi ale oni twierdżą że jestem taki jak każdy zdrowy , wszystko rozgrya sie w mojej głowie napędem do tego jest to że chciałbym być kimś i jak widż eż ektos coś ma to tez chcialbym miec wiec marze ale to są przymusowe marzenia pod wpływem emocji potrafi caąły dzien byc nakręcony a nawet nie spać w nocy podsumowójac i tu OSTRZEGAM ta chorba pojawia sie i będie corazczęstsza bo media kreuja wizserunek ludzi sukcesu i piniędzy dlatego wielu słabych psychicznie zamiastzyc realnym zycei bedzie wolał to sobie wymarzyc i zamkną sie w czterech scianach jak by mnie zobaczyli to by mieli satysfakcje ze udało im się zniszczyć moje życie

Gość gość
wiedziałem ze jak wkleje to nikt się już ni wypowie

Gość gość
Gdyby ludzie wiedzieli, że jestes chory to znaleźli by się tacy co dogryzaliby Ci więcej. A czy życie marzeniami to już schizofrenia?

Sam powinieneś zdecydować czy podzielić się z innymi informacją o swojej chorobie. Niestety, nie mogę dać Ci gwarancji, że osoby z Twojego otoczenia charakteryzują się prawdziwą empatią i zrozumieniem. Zazwyczaj ludzie traktują odmienność jako pewnego rodzaju piętno i mogą źle zareagować na taką wiadomość. Większość ludzi boi się odmienność i mogą odpowiadać agresją. ______________________________________________ http://pomocwkrakowie.pl/