Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglądam staro

Polecane posty

Gość gość

mam 34 lata i od ok. 2 strasznie się postarzałam przez ogromny stres w pracy i w domu. mówi mi to wiele osób.sama to widzę. nie tyle, że mam zmarszczki (chociaż pojawiło sie kilka wokól oczu) raczej cera zrobila się szara, straciła blask, jedrność, pojawiły sie jakieś problemy trądzikowe. macie jakieś pomysły co robić, żeby wyglądac lepiej?

Gość gość
rob maseczki

Gość gość
jakie maseczki? u mnie te dostepne w drogeriach niewiel pomagają, po wiekszosci mam reakcje uczuleniowe

Gość gość
witamine e w tabletkach polecam

Gość gość
z owocow.mleka. miodu .oliwy

Gość gość
Może spróbuj pójść do dermatologa? Możesz spróbować domowe maseczki. Interenet jest pełen przepisów.

Gość gość
byłam u dermatologa- nie pomogł.zapisywał masci, które nic dobrego nie robily. kosmetyczka zrobila mi peeling kawitacyjny po którym dodatkowo porozszerzaly mi sie naczynka. robiłam nawet badania na hormony- w normie wszytko. czuje, że te problemy mam ze stresu. mam stresującą pracę i nie za ciekawą sytuację w domu. jestem zalamana, mam starsze koleżanki, które wygladaja kwitnąco. moja mama wygląda lepiej ode mnie. ja zszarzałam. nawet makijaz nie pomaga, wyglądam z nim jeszce gorzej. nawet fluid na buzi mi sie nie chce trzymać. jak nakladam pomadkę to zaraz mnie usta pieką mrowią.

Gość oksana1234
używaj kwasu hialuronowego - nic nie robi tylko nawilża w Rossmanie jest np. za 20 PLN używaj serów - nie kremów, sera mają skondensowane składniki może być np. flavo C nie pij słodzonych gazowanych napoi - zastąp zieloną herbatą lub świeżo wyciskanymi sokami owocowymi pij dużo wody możesz zacząć biegać, ćwiczyć - lepsze krążenie stąd lepsze dotlenienie i rozprowadzenie substancji odżywczych do skóry jedz warzywa i owoce, chude mięso i ryby poszukaj w necie diety przeciw zmarszczkom możesz też robić Tanaka Face Massage czy gimnastykę mięśni twarzy nie jedź dużo słodyczy bo cukier rozkłada kolagen i to chyba wszystko wiadomo - kremy z filtrem na co dzień a - możesz też robić maseczki po prostu ze startego ziemniaka - ma mnóstwo witaminy C ale jego sok zasycha jako talk na skórze i we włosach

Gość gość
Cwicz i codziennie pij swiezy koktajl z owocow. Zewnetrzne 'oklady' bez tego na niewiel sie zdzadza

Gość gość
Wypoczynek! To po pierwsze,ale polecam maseczki z płatków owsianych- zalewasz je gorącą wodą lub jeszcze lepiej przegotowanym mlekiem, papkę nakładasz na twarz i trzymasz 15-20 minut, nie jest to najprzyjemniejsza rzecz na świecie,ale rozjaśnia skórę, wygląda świeżo i jest gładka, poza tym pij dużo wody z sokiem z cytryny