Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z kurą

Był taki temat

Polecane posty

Gość BiałKa
Spieszmy się kochać rybki, tak szybko dochodzą

Gościu - w zasadzie to ja nie bardzo wiem co kura lubi albo nie. Bardziej to sobie wyobrażam. A psycholog to dla kogo? Dla mnie, mojej kury czy dla Ciebie?

Moja odeszła na zawsze i wstyd mi to pisać ale nie bardzo po niej płakałam. :D (Wybacz mi rybko.) Drugiej mieć nie będę. Nie rozkochałam się w rybkach. :D

Gość gość
Ja działam inwazyjnie. Wchodzę, macam, po zabiegu całuję dłoń na pożegnanie. Nie widzę potrzeby zatrudniania psychologa. Ale co do pozostałych dwóch osób, to już sama powinnaś najlepiej ocenić.

Gość BiałKa
Idę. Wezmę słomkę i zrobię rybce istne Las Vegas bąbelkowe. Nie mam kury, nikt mnie nie maca :(

Gość gość
BiałKa, nie będe macał ryb, przeciez nie jestem jakiś porąbany. Ale Ciebie chyba mogę.w sumie kura czy nie, co za różnica.

Oczywiście że był. Jałowy z dnia na dzień. :( Ale zawsze ktoś oddychał dając mu życie. A jak nadchodziła burza... Lubiłem ten temat :) Teraz już takich nie ma. :(

Miał swoje rezydentki, pajaca ze stepowymi mrówkami. Napady floty Duchełłe i kontr akcje "chłopaków" z Wawy ;) Nawet chłopaka, który gardził męską garderobą. Jendym słowem sporo zabawy sporo zabawy ;) Niestety nie skończył się seksualnym skandalem. :( Własnym :P bo cudze były na porządku dziennym. Foty lasek z innych tematach. Co skandal to ten temat łykał, jakby potrafił sobie poradzić z każdym problemem.... :)

Gość kobieta z kura
Napisze jeszcze jako ze forum jest znane z erotyki ze odbyłam dzis po raz pierwszy stosunek doo******czy sama ze sobą :classic_cool:.

Gość kobieta z kura
Michaił pierwszy raz cie tu widze i kurna nie widze tego zebyś tu zagrzał miejsca. Won z mego topiku cwe/lu :classic_cool:

Gość BiałKa
Kury nie potrafię znaleźć :P

Gość BiałKa
Kury wstają skoro świt, a właścicielka śpi. I nie kura odgrzebała swoją łapką temat, a ja. Co za czasy :P Zauważam kompletny brak wychowania kury!

Gość BiałKa
Kogut ze swoim grzebieniem mnie przeczesze gdzie indziej :P

Gość BiałKa
Zainwestuję w gąskę. Dobrze szczypie, poduszkę zrobię później jak już będzie kaput. A kogut? Zapieje, napręży się, podziobie po plecach i grzebieniem zagarnie gdzieniegdzie :P

Gość BiałKa
Mam rybkę, jej los jest przesądzony. Wigilia się zbliża.

Gość BiałKa
Oczywiście że przed. Głodna będę, a mam miękkie serce i po 12 mnie skruszy i znowu na rok zostanie darmozjad :P

tak sie wlasnie zastanawiam co by powiedziala moja rybka jakby mogla mówić hmmmmm cholera jasna. chyba ją ubiję teraz:D

Gość kobieta z kurą
No i jak zacząć dzień na kafe? Może pomarudzić na temat Wilka. Zdaje mi się, że to teraz jest w modzie. I mam już podszywacza. :) Cudnie.