Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja mam 19lat on 32.

Polecane posty

Gość gość

z góry Sorry za błędy bo pisze na telefonie. Wszystko zaczęło się w czerwcu jak zaczęłam pracować kiedy on Dawid przyszedł pierwszy dzień do pracy pomyślałam co za człowiek. Ogólnie mówiąc zdenerwował mnie swoim zachowaniem lecz po upływie czasu zaczęliśmy rozmawiać i wiadomo jak to w pracy śmiechy hihy. Pewnego dnia pracowaliśmy 8h obok siebie i w sumie wtedy wszystko się zaczęło bo poprosił mnie o numer dałam nu numer bo co to kolega ale jak zaczęliśmy pisać po pewnym czasie powiedział że umówił by się ze mną bo fajna jestem itp. Wiadomo o co chodzi. Jak go się spytałam czy to na poważnie powiedział potwierdził że tak. Jego osobowość jest inna jest wyluzowany co mi się podoba chyba najbardziej w nim. Mieliśmy pogadać o tym co pisał żeby się spotkać że fajna i ładna itp. Ale jak to w pracy bywa czasu nie mieliśmy na to. I Ja nie wiem czy wogóle dopuszczać myśl do siebie że on i Ja. Coś więcej Przecież między nami jest 12lat różnicy

Gość gość
Oj tam nie przesadzaj jak byłam w Twoim wieku to moj ówczesny facet miał 29. Rozstalismy sie niby nie z powodu wieku ale wydaje mi sie, ze tak, chociaż on dojrzały nie był, ale to nieważne. Teraz mam 21 a mój facet 32. Zaraz mnie ktoś zjedzie pewnie, ze sie biorę za starszych ale nie krzywdzę tym nikogo. Jest nam dobrze. Ryzyko jest zawsze..ale różnicą wieku sie nie przejmuj.

Gość gość
Jeśli nie jest żonaty to nie masz się czym martwić. To nie jest wielka różnica wieku. Jeśli on ci się podoba, a ty jemu, to bierz go ;)

Gość miła jak zawsze
Oczywiście, że spróbuj:) może akurat sie wam uda a jak nie to trudno:)

Gość gość
dzięki za rady. Wiem że jeżeli by to wypaliło to ten związek byłby potępiony przez rodzinę. Choć on nie wygląda na 32lata Ja mu dawałam 28.

Gość gość
Roznica jest duza, ale wszystko zalezy od Was. On dawno po studiach, praca itp a Ty dopiero wkraczasz w dorosle zycie. Raczej ciezko bedzie wam wspolgrac na dluzsza mete.

Gość gość
za star**** nigdy się nie bierz,lenie,cwaniaczki. będzie próbował cie wychowywać,na swoja służącą sraj na takiego znajdż sobie młodszego ten stary już niedługo będzie śmierdział. siostra dobra rada:classic_cool:

Gość gość
ja też tak uważam. sraj na niego:classic_cool:

Gość gość
sraj na niego:classic_cool:

Gość gość
ja tez jestem taki stary, to prawda już smierdzę😭 mareczek:(

Gość gość
On nie jest za stary, Ty jesteś za młoda.

Gość gość
No to czekaj jak niedlugo wrobi cie w dziecko, zeby w ten sposob ciebie przy sobie zatrzymac... Juz tu pisala dziewczyna o tym... Przedziurawil prezerwatywe i jej studia, plany poszly w diably... Skoncz ta znajomosc, masz zycie przed soba, plany, pobaw sie jeszcze, a on juz jest na etapie szulania partnerki do zwiazku, co urodzi dzieciaki, codziennie bedzie d**y dawac, sprzatac, gotowac****ilnowac domowego ogniska. Chcesz juz robic za stara matrone, bo imponuje ci, ze taki stary cie podrywa?....

Gość gość
No i teraz mam mętlik w głowie jedni tak drudzy inaczej... Nie imponuje mi to że mnie podrywa jak tu ktoś napisał...nie wiem dla mnie różnica 12lat nie jest taka straszna nie odczuwam tego być może dlatego że między mną a siostra jest 11lat różnicy. Zdaje sobie z tego sprawę że taki mężczyzna ma już oczekiwania od swojej partnerki ale myślę że nawet 21latek oczekuje od dziewczyny seksu czy coś w stylu ugotuj posprzątaj.

Gość gość
jesteś dziewicą ?

Gość gość
a co ma do tego czy jestem dziewica?

Gość gość
moim zdaniem ma

Gość gość
znowu zesrałem się pod siebie:(😭 piotr smutny huj:(

Gość gość
to napisz jaki ma to związek?

Gość gość
no a jesteś czy nie ?

Gość gość
spałam tylko z pięcioma kolegami. To dużo ?

Gość gość
No a jak jestem to co?

Gość gość
to jesteś czy spałaś z pięcioma, to chyba troche dużo nie sądzisz ?

Gość gość
ta Odrazu z 10ktoś się podszył.tak jestem.

Gość gość
i chcesz tak sex bez ślubu ?

Gość gość
chce już mieć sex często sobie wkładam tam paluszki i sie sama zabawiam

Gość gość
bardzo fajna różnica wieku, gość już może ma coś w głowie, ja bym patrzył czy myśli poważnie o mnie, czy jest opiekuńczy czuły, czy ma poważne zamiary, czy jest dobrym człowiekiem...to jest dużo ważniejsze niż wiek...ale tak jak piszę, dla mnie gościa 29 lat, byłaby to super różnica wieku...

Gość gość
Mowie ci wrobi cie w dzieciaka i bedziesz miala po zyciu...

Gość gość
to że jakiś facet zrobil twojej koleżance dziecko nie oznacza że u mnie będzie to samo każdy jest inny

Gość gość
Wiesz, nie wiem co to jest za praca, ale ja odradzam romansu w pracy. Pozniej jezeli cos nie wyjdzie to I tak bedziesz musiala go codziennie ogladac, a to nie jest fajne. Jezeli jest zlosliwy, to moze tez pozniej robic Ci na zlosc i zatruwac atmosfere w pracy. Jezeli chcesz tam zostac, to daj sobie spokoj. Sa lepsze miejsca na znalezenie faceta.