Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NadziejaJestZawsze

Różne wyniki testów

Polecane posty

Gość NadziejaJestZawsze

Mam cykle 32 dniowe, dzisiaj 35 dzień cyklu, @ brak. Zrobiłam test po południu, najpierw pre test, druga kreska słaba ale jest. Czytałam, że test pink express jest czulszy, więc po godzinie go zrobiłam. Test negatywny, nawet cienia nie ma. Jutro pewnie pobiegnę na bete. Ale zastanawiam się, skąd takie różne wyniki..

Gość gość
Nie stresuj się nie potrzebnie tylko jutro leć na betę. To najpewniejszy wynik. Powodzenia!

Gość NadziejaJestZawsze
Dzięki za odpowiedzi! Jutro rano jadę na bete. A jeszcze mam pytanie. Czy któraś z Was stosowała test Pink Express? Bo teraz się docztałam, że on często fałszuje wynik.

Gość gość
hej dziewczynki mam pytanko czy test w 30 dniu cyklu może wyjść negatywny? cykle mam 28 dniowe do stosunku doszło w 9 dniu cyklu, od 2 tygodni mam biły śluz i bóle i ciągnięcie w podbrzuszu, od 2 dni bolą mnie piersi, szczególnie przy dotyku i doszło ciągłe odbijanie szczególnie wieczorem, około 3 dni temu brzuch bolał tak jak zaraz przed okresem ale go nie dostałam za to bóle podbrzusza trochę ustały, to może być ciąża?

Gość gość
Do gosc z 23.00 ... jesli Twoje cykle ZAWSZE a regularne to nie sadze by byla to ciaza ( stosunek 9 d.c. wypadla w dni nieplodne) Natomiast objawy ktore opisujesz rownie dobrze mogla zwiastwac @. Dla pewnosci wykonaj test ciazowy...

Co za idiotyczne pytanie! Skoro współżyłaś i spóźnia Ci się okres to oczywiste jest że MOŻESZ być w ciąży co wcale nie znaczy że jesteś! Zrób test i będziesz miła pewność.