Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afne

nos

Polecane posty

Gość afne

Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie operacji plastycznej nosa. Poważnie się nad tym zastanawiam, bo mam krzywą przegrodę nosową i problemy z oddychaniem oraz długachny kinol i chciałabym go trochę skrócić. Jeżeli ktoś przechodził coś takiego to bardzo proszę o info, jak to przebiegało, gdzie robiliście, jaki był koszt, jakie są wasze odczucia itp, bardzo by mi to pomogło, pozdrawiam :)

Gość gość
Tematow o operacji nosa jest bardzo duzo, nie musisz nowego zakladac. Poszperaj a sie dowiesz.

Gość gość
żebyś tylko nie robiła u żukowskiej bo cie oszpeci. Ja jestem załamana po operacji nosa u niej. Wszystkie moje wpisy żukowska pokasowała z internetu żeby takie jak Ty dawały sie nabierać na naganiaczki z sieci które chwala lekarza za pieniadze. Omijać z daleka żukowską i dermed w łodzi!! Jeszcze gdzies w innym miescie tez robi białymstoku, wiec radze uważać na nią bo bedziesz żałować, ona tak zeszpeci że potem musisz sie prosić zeby to ktos poprawił i nie dosc ze nie chca sie zgodzić inni to jak juz sie zgodzi jakis chirurg to cena kosmiczna, a itak nic nie gwarantują że bedzie poprawa. Radze Ci pojechac do najlepszych od razu niz potem żałować tak jak ja, bo to straszne cierpienie, nie mogę wyjśc do ludzi tylko sie ukrywam bo nos jest widoczny.

Gość afne
tak wiem, już czytałam. Ale chciałabym się dowiedzieć więcej konkretów. Żukowska ominę na pewno, a co powiecie o Krakowie lub Katowicach? Możecie polecić jakiegoś lekarza, klinikę?