GrzecznaAga27 0 Napisano Listopad 4, 2014 Jestem po histeroskopii, którą przeszłam w zeszłym miesiącu. Okres mi się spóźnia 9 dni,brzuch mnie boli jak na okres (od około tygodnia) i bolą mnie piersi. Wczoraj robiłam test i wyszedł negatywnie. Staramy się o dzidzię już 6,5 roku.... co o tym sądzicie? Czy po tej histeroskopii może tak być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzecznaAga27 0 Napisano Listopad 4, 2014 i mam podwyższoną temperaturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2014 Histerektopia? Chyba histerektomia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzecznaAga27 0 Napisano Listopad 4, 2014 histeroskopia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzecznaAga27 0 Napisano Listopad 5, 2014 jest już jest 10 dzień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2014 może powtórz test albo idz na betę, ja miałam histeroskopię z laparoskopią i miesiączka pojawiła sie w terminie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzecznaAga27 0 Napisano Listopad 5, 2014 zrobilam dzisiaj betę i niestety nie jestem w ciąży... a okresu jak nie było tak nie ma.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karpinsonion Napisano Listopad 5, 2014 Tylko spójrzcie jak można dostać TV itp za grosze :) http://tanieaukcje.com/p/a684d05d646911e4a1740025907bb422 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzecznaAga27 0 Napisano Listopad 6, 2014 robiłam wczoraj test z krwi i nie jestem w ciąży. Dzisiaj dostałam plamienia , ale temperaturę mam dalej podwyższoną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2014 I nikt tak nie miał... :( Dziś 12 dzień spóźnia mi się @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach