Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olient

ciągle napalony chłopak

Polecane posty

Gość olient

jestem z chłopakiem od roku, ale znamy się już bardzo długo, wiele lat. Byliśmy przyjaciółmi. W końcu doszliśmy do tego, że chcemy być razem i jak się okazało od dawna tego pragnelismy, ale żadne z nas nie miało tej odwagi. Sex uprawiamy od wakacji, była to wspólna decyzja (chociaż gdyby to odemnie zależało to pewnie już dawno byśmy byli po) wcześniej może go trochę naciskalam, a on po tym zamykal się w sobie. No, ale czekałam i warto było. To był jego pierwszy raz w życiu. Nie był to idealny Sex i trwał bardzo krótko. Po tygodniu powtórzylismy dwa razy-było już lepie. Potem mieliśmy miesiąc przerwy z przyczyn zawodowych i prywatnych. No i znowu to zrobiliśmy parę razy a czasem nawet kilka razy w ciągu nocy. Za każdym razem coraz lepiej. Nie mogę narzekać, bo przed zawsze mnie przytula, całuje, nie tylko bierze, ale również daje. Pyta czy mi dobrze, czy nic mnie nie boli. Jak ma być delikatny to jest jak najbardziej, a jak bardziej ma być ostry to wiadomo;-) mamy różne fantazje łóżkowe, wprawdzie jeszcze nie zrealizowane, typu dominacja moja bądź jego. Obojgu nam to pasuje w sumie się dobraliśmy idealnie (oczywiście nie tylko w łóżku). Nie raz mu mówiłam sprosne rzeczy, no podnieca mnie to, a on teraz Ciągle mi pisze i mówi jak ma na mnie ochotę co mam z nim zrobić itd. Moje pytanie jest takie czy taki jest poprzez moje gadanie, przez to, że dopiero niedawno przeżył swój pierwszy raz i dlatego jest taki niewyzyty, czy to mu kiedyś przejdzie. Narazie mi to nie przeszkadza, ale jeśli będę miała kiedyś dość, a on nadal będzie chciał ciągle!?

Gość gość
właściwie to., z tego co piszesz, też jesteś bardzo napalona. A jego to ty nastawiłaś na ten tor. Musicie bardzo uważać, żeby nie wpaść. Prezerwatywy i tabletki to obowiązek, pamiętajcie , że sex przerywany czyli wyciągnięcie członka przed wytryskiem to żadne zabezpieczenie, ponieważ śluz wypuszczany z penisa podczas zabaw też zawiera plemniki! Musisz mu podkreślać często, że lubisz się bawić, ale że jeśli któreś z was nie będzie miało ochoty, to należy to odłożyć na in ny czas i tyle.

Gość gość
Mój były (byłam jego pierwszą) miał dokładnie tak samo. Mógł bzykać bez przerwy. Po kilku miesiącach mu przeszło:) To dla niego coś nowego i poszedł na całego:)

Gość olient
Zabezpieczamy się jak najbardziej. O przerywanym seksie nie ma mowy. Tego się obawialam, że ja go na to naprowadzilam;-) plus to ze świeży w tych sprawach. Masz racje może i jestem napalona, no Lubie Sex. Tylko obawiam się, że wkońcu mnie zamęczy nie wiem czy po prostu cały czas będę miała takie libido wysokie, a może faktycznie to on się uspokoi po jakimś czasie.

Gość olient
Spróbuję go w ogóle trochę przychamowac. Tak jak pisałam narazie to lubię, też bardzo mnie podnieca on. Tylko z czasem może mi przeszkadzać to ze dla niego każda czułość to seks. No chyba, że się uspokoi wkońcu. Ogólnie jeśli chodzi o kobiety to on mało wie. Wszystkiego musiałam uczyć go od podstaw wiec może po prostu rozmowa, odczekanie, aż ta faza minie...

Gość gość
Ja bym chciała takiego napalonego

Gość gość
Każdy facet tak ma po pierwszym stosunku, a Ci co w późniejszym wieku to już w ogóle

Gość gość
Mój też tak miał