Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pasik

prezerwatywa utkwiła w pochwie

Polecane posty

Witam, ostatnio przytrafiła mi się rzecz nie do pomyślenia, a mianowicie podczas stosunku prezerwatywa utkwiła w pochwie. Przestraszyliśmy się strasznie, bo nie dało się jej wyjąć. Dopiero dzień później podczas wymuszania po przez parcie udało się ją wypchnąć na tyle, żeby wyjąć. Później jajniki zaczęły boleć i wizyta u ginekologa musiała być. Czemu o tym piszę, gdyż jak to się stało nie wiedziałam co robić. Była noc, a ja spanikowana od razu na internet jak pozbyć się tego ze środka. I okazało się, że bardzo mało jest na ten temat. Z jednej strony ok....to nietypowy przypadek, a z drugiej strony nie wiadomo co można zrobić w tej sytuacji. Tak, więc jak nie da się jej od tak wyjąć to przede wszystkim polecam dobrze umyć ręce, kucnąć i przeć. A najlepiej od razu tel. i szukać ginekologa.

Gość gość
pochwa to nie studnia bez dna i nie ma co panikować, tylko podejśc do tematu rzeczowo, nie mogłaś jej wyjąc, bo w stresie zaciskałaś mięśnie i sama się blokowałaś

Gość gość
Gumka nie wejdzie do macicy.JW pochwie powstało dużo śluzu plus sperma i wszystko się zakleiło.Do tego zapanikowalaś ze cię zapłodnił i stąd problem.Po opadnięciu emocji sama wyjdzie.Na przyszłość i po ciąży nie używaj zabezpieczeń ze skansenu.

A moze za luzna byla ? albo kijek za maly byl i sie zsunela z niego - haa ha ! - dobre provo .

Gość gość
Całkiem możliwe, koleżanka musiała pójść do gina, żeby wyciągnął :)

Gość gość
Co to za studnia głębinowa.Lepiej było ja nałożyć na kij od szczotki.

Gość gość
Bzdura by chodzic do ginekoloa.Mąż sma wyjął ,Dobrze umył rece nawet spiritusem położylam się n wznak i jak u ginekologa przyjełam pozycje.Delikatnie zaczął masować cipke bym się wyluzowała potem włozył palec tam gdzie zauwałył jak byla wcisnieta w macicę i nałożyl na palec prezerwatywę wyciągajac ją.A dlatego podszedł profesjonalnie bo zawsze jset podczas Każdego badanie u ginekologa nawet na kozle,był przyporodzie.A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 i mozemy miec osobe bliska nawet w szpitalu podczas zabiegu i badania bo decyduje Pacjent nie lekarz o obecnościtej osoby!!

Gość gość
Masaż cipki i możesz dłubać w niej jak chcesz.

Gość gość
Nie wiem jakiego twój partner ma cienkiego, ale mi by się nigdy nie zsunęła prezerwatywa, bo tak mocno siedzi na mi. Być może musicie kupować jakieś mniejsze gumki.

Gość Alicja

Hej wam. Też przez to przeszłam. Po pierwsze połóż się i rozluznij.  Zmasturbuj się tak aby pochwa się rozluznila A Twój partner niech "szuka" jak już ja wyczuje to przyj. Nie mile uczucie ale uda się. Powodzenia. 

Ps nigdy więcej gumek. Akysz Durex!!!! 

Gość Sara

Ale niektórzy tu są okropni! Dziewczyna sie przestraszyła, nic dziwnego. Pewnie teraz bedzie mieć awersję do prezerwatyw. Ja już od jakiegoś czasu gumek nie stosuję (w sumie nie ja, a facet), tylko diafragmę caya, którą trzeba wprowadzac i wyjmować z pochwy. Żle podeszliście do tematu, bo trzeba było zaczekać ze spokojem i po jakimś czasie rozluźnić i wyjąć. Nic tam nie utkwi na amen 😉