Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest

Polecane posty

Gość gość

tutaj muj kwiatuszek? :)

Gość gość
wracaj na cmentarz tam jest twój kwiatuszek:classic_cool: albo się zesraj i ulep miłość swojego życia;) :-p:-p:-p

Gość gość
ruham psa jak sra

Gość gość
i twoje dzieci demony *****ać będą na rowerze w drodze do szkoły,a także w samochodzie mamusi, zboczeńcu p********y a twoja nelii pałkę ci będzie robiła,aż ci tasiemka zostanie i ja wp******i. :-p:-p:-p

Gość gość
To uczucie, gdy do mojej siostry przyszedł chłopak i usiadł na jej kocie xD Kot tak bardzo rozjebany, a związek też tak bardzo rozjebany xD Żałuję trochę, bo spoko ziomeczek był z jej chłopaka, a kota rozjebał przypadkiem, bo był czarny jak fotel xD Śmiecham, bo siostra płacze, a ja wale konia za ścianą i lurkuję karaczan, a rodzice ją pocieszają, a ja se siedzę za ścianą i kurwa jestem śmieszkiem spierdoliną poza kontrolą, pasożytem zawadiakom, maskotką domową i strażnikiem domowego ogniska. Siedzę za ścianą i kurwa jestem w innym świecie, problemy z kotem i chłopakiem są tam, a ja tu jestem i kurwa jestem też grubasem i mam skarpety góralskie zajebiście grube w sierpniu i kurwa nie mam koszulki i same majtki i się śmieje, w szafce mam czipsy i batony xD xD

Gość gość
śmieciem jestes:classic_cool:

Gość gość
i to prawda jestem śmieciem,nie kocham swojej żony,mam szkaradne dzieci ,śmierdzi w moim smieszny domu,pies obsikuje ściany,a ja jestem huj j****y,zgnije w piekle :( piotr weteryniarz ten z kompleksami😭

Gość gość
Tego jeszcze nie słyszałam;)

Gość gość
Moje młodziutkie ciacho:)

Gość gość
ahh jestem, czekam na księcia co na koniu się tu buja:classic_cool: