Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałbym cofnąć czas tak tak

To miał być głupi żart Jest kaleką

Polecane posty

Gość Chciałbym cofnąć czas tak tak

Zdarzyło się to ubiegłego roku w zimę. Zszedłem z kolegą do piwnicy. Mieliśmy tam ćwiczyć. On przebrał się i położył na ławce. Włączyłem radio żeby zając go muzyką , a kiedy on się rozgrzewał ja otworzyłem plecak. Wcześniej kupiłem grubą petardę która wyglądała solidnie z napisem " Achtung ". Gdybym wiedział co stanie się potem nigdy bym tego nie zrobił. Dźwigał tylko 50 kg. To stosownie mały ciężar w porównaniu do tego co był w stanie wziąść. Myślałem że tylko podskoczy , a krążki zsuną się na podłogę. Myliłem się. Kiedy zacząłem trzeć siarką o drazgę petardy już nie było odwrotu. Muzyka leciała glośno. Nie widział mnie ani nie słyszał tego co robię. Stałem tuż za nim i opuściłem dynamit pod nogi po czym zatkałem uszy i zwiałem. To byl taki głuchy łomot po którym natychmiast poczułem specyficzny smród spalenizny , ale słyszałem coś jeszcze. Wtedy wróciłem i zobaczyłem go. Sztaga zmiażdżyła mu twarz. Nie mógł złapać oddechu i krztusił się. Zacząłem panikować. Wzywałem na głos pomocy , a sąsiedzi już wcześniej zbiegli na dół zobaczyć co się dzieje. Ktoś zadzwonił po karetkę. Jego siostra zaczęła histeryzować. Tam była kałuża krwi a ona w niej stała i darła się w nieboglosy. Kiedy przyjechało pogotowie , nawet lekarze nie mogli na to patrzeć. Zabrali go w pośpiechu i reanimowali po drodze. Wkrótce zjawiła się policja. Nigdy się nie przyznałem. To był wypadek. Nikt nigdy nie rozumiał co się dokładnie stało i nie powiązał tej petardy z tym zdarzeniem. Mój kolega wyszedł już ze szpitala. Nie sprzedał mnie , choć zasłuzyłem na to. Nie widzi na jedno oko i jest przygłuchy. Ma trwale skrzywiony nos i wybitą część zębów. Czuję się jak bydle :(

Gość gość
przyjdzie czaas sadu. bedziemy rozliczeni ze wszystkiego wiec nie martw sie.wszystko przed toba:)

Gość gość
a mózg zjadł ci mózgozjad współczuje ci bo musi być to dla ciebie straszne i dla twojego kolegi ja miałam podobną sytuacje to znaczy ja byłam ofiarą ale na szczęście nic mi się nie stało miałam zabawkę pistolet na małe kulki kiedyś to było modne zdawałam sobie sprawę że to niebezpieczne ale moja kuzyna starsza niestety nie wycelowała we mnie i strzeliła na szczęście w rękę miałam tylko ślad a co by było jak by mi wycelowała w oko pewnie bym je straciła ale Bóg nade mną czuwał tłumaczenie kuzynki ja nie wiedziałam ja byłam dzieckiem a ona dorosłą kobitą

Gość gośćghjk
palant

Gość Cyganeczka1
Wspułczuje Ci kuzynki :( Ludzie czemu jestescie tacy głupi :O?

Gość gość
Zniszczyłes chłopakowi życie,myślę ze poczucie winy żżerajacer Cie od srodka to dobra kara.Nie jest mi Cie szkoda,musisz za to zapłacić zniszczyłe mu życie to było głupie,nie wierzę ze nie znałes konsekwencji swojego zachowania.Ile masz lat 5?

Gość gość
mam nadzieje ze chociaz pomozesz mu finansowo,. bo rozumiesz ze koles juz nigdy nie bedzie mogl isc do pracy? jestes idiota.

Gość gość
powinienes mu zaplacic za leczenie!

Gość gość
glupie zarty rob od tej pory SOBIE

Gość Cyganeczka1
Jedynie dobrze ze załujesz,powinies pokryć koszty leczenia nie wiem jak mozna byc tak bezmyslnym.

Gość gość
Dziwne, ze kolega jak mówisz "nie sprzedał", a raczej nie wyjawił prawdy oraz nie wziął cie do sadu. Jak mu splacasz dług w ramach zadośćuczynienia ?

Gość gość
hahahahahaha ale jaja. dobry numer. dobry jesteś . szacun!

Gość gość
kuzwa co wy pogięło was modlic się? w ue jesteśmy w nato jesteśmy w tu ktoś jeszcze z takimi zabobonami wyskakuje

Gość gość
kara cie spotka i tak! zglaszam na policje!