Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fashionweek

Operacja powiększenia piersi

Polecane posty

Gość Fashionweek

Witam, mam 18 lat i chciałabym zrobic operacje powiększenia piersi. Czy mógłby ktoś mi napisac jaki chirurg i jaka klinika jest najlepsza. Czy któraś z was w takim wieku robiła operacje. Prosze o pomoc. Za wszystkie informacje bede bardzo wdzięczna.

Gość gość
Operacja to gupota, wystarczy zażywać tabletki z kozieradki i chirurg na tobie nie zarobi.

Gość gość
głupota :D

Gość nana28
Czemu zazwyczaj na takie tematy odpowiadają panienki którym wylew się biust ze stanika, nie rozumiecie problemu że ktoś nie ma nic same żebra dlaczego was dziwi fakt że kobieta z takim problemem nie może czuć się kobietą całe życie ma czuć się gorsza. Ja mam ten sam problem zbieram pieniądze na operacje od lat nie mogę doczekać się kiedy będe mogła kupić stanik dla kobiety bez waty i push up, rób autorko operacje jeżeli masz na ty punkcie duży kompleks, jeżeli masz się poczuć lepiej to się niezastanawaj!!!!!!

Gość gość
Poszukujemy modelek i modeli do Bazy Modelek na szkolenia z zabiegów medycyny estetycznej na terenie całej Polski. Zapewniamy każdej modelce przez okres 6 miesięcy min. jedno szkolenie. Prosimy o kontakt wszystkich zainteresowanych info@bazamodelek.com W mailu prosimy o podanie nr.tel. Zapraszamy!