Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka35

mój maz ma zboczone pomysly a jak wasi

Polecane posty

Gość inka35

mój maz ma rozne pomysły w lozku nie wiem czy mu ulegac czy to normalne

Gość xd kaska
dokładnie wadera. nie trzeba szukać na boku :)

Gość inka35
nie kupa nie ale np. sikanie

Gość gość
to jest fetysz - to nie jest normalne, ale kazdy (bardziej zaintresowany seksem czlowiek) jakis ma :) jak Ci sie to podoba to idz w to

Gość inka35
dość dziwne uczucie a wy jakie macie fetysze

Gość gość
podduszanie.... hmmm ... mnie to kręci

Gość inka35
cos jeszcze

Gość gość
A to on chce sikac na ciebie czy ty na niego?

Gość inka35
ja na niego

Gość inka35
albo tez inne

Gość gość
to co Ci szkodzi sie na niego ssikac? moze Ci sie spodoba jego szczesliwa jak dzieciaka mordka :) ja np kocham stopy, nogi, ponczochy <3<3<3

Gość gość
Mnie tez kręci sikanie- w wersji facet na mnie, wiązanie, podduszanie, klapsy itp :-)

Gość inka35
ale tez często bada mnie jak ginekolog

Gość gość
inka35 wczoraj nie kupa nie ale np. sikanie Zrób mu niespodziankę: Zgaś światło i kucnij nad jego twarzą o***tem(tylko wcześniej się przygotuj, zjedz dużo bigosu i popij kefirem) i bryźnij mu rzadką sraczką w usta. Będzie zachwycony ! ! !

Gość Wytresuję Ciebie
Najwazniesze, zebys sie do niczego nie zmuszala - jak cos maksymalnie Ciebie zraza, to tego nie rob. Ale... Jezeli cos po prostu Ciebie nie kreci (w sensie jestes wobec tego neutralna), to to zrob. Po pierwsze sprawisz jemu przyjemnosc nic nie tracac. Po drugie - kto wie, moze jednak Ci sie to spodoba? Nie dowiesz sie, jesli tego nie skosztujesz. Wytresujeciebie@wp.pl

Gość gość
"nie wiem czy mu ulegać czy to normalne". Chryste Panie, to co robicie i na co macie ochotę jest normalne. Nienormalne jest pytanie obcych ludzi i liczenie się z ich zdaniem. To Wasz sex. Gdyby moja kobieta założyła taki temat, strasznie bym się wkurwił, że ona nie wie czego chce, i ze gdyby 100/100 osób napisało żeby tego nie robiła to by nie chciała, a gdyby wszyscy powiedzieli ze to normalne, to by chciała. Jesteś jebnięta i nie masz tożsamości. Sorry.

Gość gość
Mój też ma. Jara go jak pokazuję innym. Sikanie też przerabialiśmy. Ale najbardziej go bierze patrzenie na mnie jak kopuluje z innymi a ja na szczęscie dla niego bardzo to lubię.

Gość gość
Inka, jestem facetem, kręcą mnie perwersje takie jak twojego męża. Mojej żony to nie kręci. Dlatego znalazłem sobie kochankę, ona lubi wszystko to co ja. Cóż, traci na tym moja żona. Ja mam to co lubię, kochankę dopieszczam, ma super kolacyjki, hotele, upominki. A mogłaby to wszystko mieć moja żona. Nie skorzystała... Ale ma ciągłe pretensje, że już dawno nie byliśmy w żadnej restauracji, nigdzie nie wychodzimy wieczorami, nie wyjeżdżamy na weekendy. :-) Durna bździągwa...

Gość gość
Mój ma ochotę na trójkąt z inną kobietą. Nie jestem nawet przeciw,z innym facetem bym nie chciała,ale jakbyśmy znaleźni fajną dziewczynę,która by się pieściła ze mną, to bym pozwoliła mu ją przelecieć. Tylko,że on ma na myśli jedną konkretną kobietę,a właściwie dziewczynę,moją siostrę,mówi otwarcie że go z***biście kręci. Jeden problem,że to moja siostra,drugi że ma dopiero 17 lat, fajniutka,szczupła,wysoka,ale dzieciak a my mamy po 25. Ona jest bardzo ufna w stosunku do niego,traktuje go jak starszego brata a jemu seks w głowie a dodatkowo ma takiego penisa,że czasami mnie pobolewa.Proponowałam mu realizację z inną kobietką,ale on ślini się do siory.

Gość gość
moja tez marudzi,nieraz proponowałem jej sikanie,ale tego nierobi,ale moze by chciała,loda tez mi nierobi,ale chyba ma chec nieraz

Gość gość
Moja sika bez oporów w otwarte usta, potem nie jeszcze wytłucze batem i jest spoko, potem jako grzeczny mąż lecę po nowe butki dla niej.

Gość gość
Ty uważaj z tą siostrą,może on lubi dużo młodsze,prawie dzieciaki,chce ją wykorzystać.Jak nie z tobą to sam,obserwuj czy do niej się nie dobiera.

Gość jolinda
mój facet chce się przy mnie masturbować i zakończyć na moich stopach, nie wiem co o tym myśleć, czy to jest zboczenie?

Gość gość
Chciałbym mieć taką otwartą żonę :( moja nie chce nawet słyszeć żebym jej polizał kakaowe oczko... seks jest fajny, ale ogranicza się do kilku pozycji + oral w obie strony (albo 69) ale bez wytrysku do ust :(

Gość gość
mój chce się spuścić na mój biust, czy to taka dla nich przyjemnośc

Gość gość
mój z kolei podczas seksu bierze moje stopy i masuje nimi jajka i wacka

Gość Wiilk1946
U mnie wyglada to inaczej. Moj narzeczona zajmuje sie czyms zupełnie neutralnym aseksulanym np skrobie warzywa w kuch nie zachodze ja od tyły łapie za sz yje kłade - na twarz na blacie stolu ona probuje sie popierac ale ja jestem silniejszy pokonuje jej opor mowie do niej lez suko i zdecydowanie rozsuwam jej nogi podnosze spudnice opuszczam jej majtkireka z duza iloscia oliwwki lapie jej za c*pke iza czacynam masowac jej łechtaczkę ona nadal lekko sie opiera ale ja nie ustepuje mowie do nie ze jest mo ja suka i bede ja teraz rznał taaak długo jak bede miał ochote i tak jak bede miał ochote ona odsłownie w kilka sekund zaczyna sie robic bardzo mokra i przestaje sie opieraca kleka i wylizuje jej soczcki lize o***t po czym wstaje i zaczynam rznac ja od tytu zały czas trzymajac tak mocno zeby sie mogła wyrwać zawycza j dosc szybkodochodzi przedemna jest juz ulegla kleka przedem na zaczyna insywniynie ssac mojego penisa ale tak naprawde mocno ja widzi ze zarza wystrzele kierujeje strumien na swoje piersi kiedy jest cał w moijej s*****e na piersiach rozmasowuje to czesc wcierajac sobie w c*pke a czesc zlizuje z pakcow. I tak to w skrocie wyglada wjednym z wariantow:_) Wiec jak widzisz nic specjalnie wymyslenego kluczow jest moje zzdecydowanioe pokonywanie jej oporu i moja totalna dominacja

Gość gość
Ależ się nawymyślał w tych fantazjach!!!