Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opowiedzcie jak uprawialiście seks z osoba która wam sie nie podobała

Polecane posty

Gość gość
Bo fana,zgrabna go nie chciala... bo sam pewnie ,nie jest taki fajny,pewnie nic szczegolnego z niego... A i prawdziwa kobieta takiego nie chce,zaraz wyczuje frajerka :)

Gość gość
Na pewno nikt do ciebie nie przyjechał, ja na przykład nigdy nikogo nie szukam przez net bo NIE MUSZĘ, ludzi poznaję w realnym życiu, gnojów nie cierpię, a gdybym do jakiegoś przyjechała to po to żeby go PRZEJEChAĆ ALE SAMOChODEM a nastepnie nasrać mu na brzydki ryj i tak zostawić.

Gość gość
gnojek sobie uroił że kobieta do niego przyjechała.

Gość gość
Ale was to gnebi ze se poskakalem:-) . Wez raszplo jadna z drugą rozejrzyj sie w kolo moze was tez ktos poskacze. Ciupcianko jest dla ludzi . Ech wy cnotliwe pipule zal mi was:-)

Gość gość
Ciupcianko jest dla ludzi a zawłaszcza dla ciebie chuda kafeqrwo, bo ty to piszesz :D ty byś przyjechała pkp na zawołanie każdego faceta, tylko że nikt nie woła. :D:D:D

Gość chuda kafeqrwa
to prawda, zdemaskowaliście mnie!

Gość chuda kafeqrwa
Przyznaję ze jestem szmatą 😭😭😭😭😭

Gość gość
:-)

Gość gość
Kafeqrwa zrobiła sobie dobrze kijem od mopa i od razu dostała banana na ryju.

Gość gość
up

Gość gość
kiedyś to zrobiłam z facetem który mi sie nie podobał , miałam chęc na seks bardzo i nie byłam w stanie tego hamować, poznałam faceta na imprezie, brzydki był ale seks był ekstra , facet cyborg , penis jak maczuga , całą noc i nad ranem a podobny był do tego gościa http://i.ytimg.com/vi/a3QsWi4yal0/maxresdefault.jpg

Gość gość
Boże, hejtujecie tamtego biednego chłopaka, że nie ma co, nie przejmuj się, swój dobry uczynek jako samiec wykonałeś, nie podobała ci się, a mimo to był seks -podziwiam, że ci stanął w ogóle :) jak to z kabaretu, jak jest ochota, to pies kota wyłomota xD gość dziś na linka nie wchodzę, ale to prawda, ci niby brzydcy mogą się okazać całkiem fajni i mają pokaźny sprzęt ;)

Gość gość
up

Gość gość
ojesuuuuu na tym linku jest Kryspin

Gość glupiaofiara
byłam na antydepresantach od psychiatry, bo jak stracisz prace to zawsze ci przepisza leki. Byly facet, zakompleksiony brzydki złodziej po prostu zrobil to ze mna, zarazil hpv. Nie protestowalam, bo bylo mi wszystko jedno, poza tym chcialam miec 1szy raz za soba. Wczesniej nie mialam faceta, trudno go miec, jak caly czas martwisz sie o byt i szukasz pracy. Zaluje do dzis, ze nie protestowalam. Nie robcie tego, jesli nie jestescie przekonane, ze z tym czlowiekiem chcecie sie bzyknac. Nie warto. Nawet strach przed tym, ze kiedys przy pierwszym razie bedzie bolalo i chcec, zeby miec to za soba nie jest tego warte. Mam zmiany chorobowe i zbieram pieniadze na leczenie tego swinstwa.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość zbereznik
nigdy nie bylo takiej sytuacji, wszystkie kobiety z ktorymi to robilem byly wyjatkowo atrakcyjne...